Labdarúgás

2024.06.29. 13:16

Sima MÁV-vereség Debrecenben

Mindössze öt mérkőzést tervezett a július végén rajtoló NB III-as bajnokság előtt a Szolnoki MÁV szakmai stábja, amelynek első állomásaként a DEAC otthonában lépett porondra Horváth Csaba együttese. Hazai pályán nem is játszanak felkészülési meccset, de eleinte bajnokit sem a Tiszaligeti stadionban zajló felújítási munkálatok miatt.

Jegesi László

Jobb kezdést is el lehetett volna képzelni szolnoki részről, ami a felkészülési találkozókat illeti. Az utóbbi két évben azonban már megszokhatták a csapatért szurkolók, hogy nagyon nehezen áll össze a keret, most sincs ez másképp.

Professional soccer player prepares to strike soccer ball with his cleat on stadium field
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Az előző szezon Északkeleti és Délkeleti csoportjában egyaránt ötödik helyen végzett együttesek a bajnokság első erőfelmérőjén mérkőztek meg egymással.

DEACSzolnoki MÁV FC 30 (10)

Szolnok: Veress Á. (Csáki) Sitku, Kardos, Szabó R., Pinto (Dudok) Bogdán B., Tisza K., Dósa Zs. (Lengyel G.) Barna, Annus, Bakti (Dékány M.). Edző: Horváth Csaba.

A meglehetősen tartalékos MÁV nem sok vizet zavart ezúttal, a DEAC a játékot végig irányítva, a félidőben teljes sort cserélve tulajdonképp sima győzelmet aratott. A több nagyon fiatal játékossal kiálló Tisza-partiak egyik hiányzóját Pelles Patrikot már biztosan nem láthatják viszont a drukkerek, hiszen az NB II-es Békéscsabához igazolt. Kópis Róberttel még nincs megállapodás, Antal Gábor pedig a hírek szerint Tiszakécskére tart. Lengyel Béla és Iván Milán csak jövő héten csatlakoznak a kerethez. Pinto Mario több mint fél év kihagyás után ismét focizhatott egy kicsit, és akadt a gárdában egy még ismeretlen név is, Bogdán Bence, aki próbajátékon van egyelőre a klubnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában