Mozgalom

2024.06.29. 12:30

Tiszta udvar, rendes ház: július 1-től lehet jelentkezni a városszépítő programba

A jászárokszállási önkormányzat fontosnak tartja a rendezett városkép kialakítását. Ennek érdekében tavaly újraindították a Tiszta udvar, rendes ház programot, amelyre ebben az évben is várják a jelentkezéseket, illetve az ajánlásokat.

Illés Anita

A legszebb, legrendezettebb porták tulajdonosai kapnak elismerést. Idén is indul a „Tiszta udvar, rendes ház” program Jászárokszálláson az önkormányzat megbízásából a Jászárokszállás Városáért Alapítvány szervezésében. 

tiszta udvar
 Idén is meghirdették a „Tiszta udvar, rendes ház” akciót Jászárokszálláson
Fotó: Imre György / Forrás: MW Archív

Július elsejétől lehet jelentkezni a Tiszta udvar, rendes ház programba

Az önkormányzat fontosnak tartja a rendezett városképet és azt, hogy elismerést kapjanak azok az ingatlantulajdonosok, akik rendet tartanak a portájukon és annak környékén. Ők követendő példaként állhatnak mások előtt. A programban jelentkezés vagy ajánlás útján lehet részt venni. A jelentkezéshez szükséges űrlap letölthető a város honlapjáról. A felhívás szerint a pályázati űrlap visszaküldhető emailen ([email protected]) vagy bedobható a polgármesteri hivatalban kihelyezett ládába. A jelentkezési időszak július 1-től augusztus 20-ig tart. 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában