Labdarúgás

2024.05.12. 14:53

Nem várt súlyos vereséget szenvedett a Szolnoki MÁV

Bár legutóbbi két mérkőzésén nem sikerült nyerni a Szolnoki MÁV csapatának, játékukban mégsem történt megtorpanás. Tavaszi remeklésüket azonban újból pontokban mérte volna Tisza parti legénység, ráadásul a Martfű együttesének is segíteni akartak egy győzelemmel. Ezekből végül semmi nem lett, Horváth Csaba edző gárdája elszenvedte az idei bajnokság legsúlyosabb vereségét.

Jegesi László

Az NB III. 28. fordulójában a Szolnoki MÁV a Kecskemét második csapatánál vendégeskedett és szenvedett súlyos vereséget.

A kékmezes Szolnoki MÁV meglepő vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Kecskemét második csapatától
Fotó: MW-archív


Kecskeméti TE 1911 II.–Szolnoki MÁV FC 4–0 (2–0)

Kecskemét, 150 néző, vezette: Kreitl Tamás (Molnár I., Juhász Sz.)

Szolnok: Csáki – Kópis, Kardos, Szabó R. (Demeter, a szünetben), Antal G. – Lengyel B. (Barna V., 61.), Tisza, Pelles – Dósa (Lengyel G., 74.), Annus (Kató, 61.), Iván M. (Dudok 74.). Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők: Zoltán R. (23.), Artner (38., 65.), Jászai-Deák (55.)

A mérkőzés történetéhez hozzátartozik, hogy a Kecskemét NB I-es keretéből öten is visszajátszottak ezúttal, kissé egyoldalúvá téve ezzel a mérkőzést. A Szolnok csak az első tíz percben volt méltó ellenfele a hazai csapatnak, amely visszaállt a saját térfelére és kontrákból igyekezett veszélyt teremteni a MÁV kapuja előtt. Ez a félidő közepén járt először eredménnyel, majd negyedórával később szintén a saját oldalukon szerzett labda után mattolták a Szolnok hátsó alakzatát.

A fordulás után a találkozó forgatókönyve ugyanaz maradt, mintegy tíz percre volt szüksége a Bács-Kiskun vármegyei együttesnek a következő gólhoz. A cserék sem lendítettek a vendégek játékán, a befejezés előtt nem sokkal pusztán egy Kató Tamás-helyzetet lehetett feljegyezni a nevük mellett. Mivel a fiatal támadó kihagyta a lehetőséget, szépíteni sem sikerült, és végül 4–0-s vereséget szenvedett Horváth Csaba együttese.

Horváth Csaba: – A taktika csődöt mondott, mentünk mi előre becsülettel, a hazaiak viszont jól éltek az eladott labdáinkból. Játékban többet vártam volna a csapattól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában