Kosárlabda

2023.11.08. 17:18

Új edzője szerint többre hivatott a Cegléd csapata annál, mint amit eddig mutatott

Sértő Ádám szerint a ceglédi csapatot jó játékosok alkotják, de összhangba kell hozni a támadó játékot a védekezéssel.

Rózsa Róbert

Sértő Ádám hétfőn vette át a ceglédi csapat vezetését

Fotó: Facebook.com / Ceglédi KE

Hírportálunk korábbi információival egyezően hétfőtől új vezetőedző irányítja a Ceglédi KE-t, az NKA Pécstől érkező Sértő Ádám személyében.

A 28 éves szakember a napokban a klub hivatalos oldalának adott interjút, amelyben kifejtette, a Ceglédet támadóorientációjú csapatnak látja, ami jól kiegészíthető az ő saját, inkább védekezésközpontú felfogásával. Reméli, e két dolgot össze tudják csiszolni.

– A játékosok egyénileg tehetségesek, kreatívak támadóoldalon, ott csak határokat kell szabni, és irányt mutatni nekik. Én rendkívül pozitívan állok a közös munkához, mert szerintem ebben a csapatban sokkal több van, mint amit eddig mutatott – fogalmazott. Hozzátette, az új kihívástól nem fél, sőt, inkább motiválja.

Szólt arról is, a ceglédi infrastruktúra nagyszerű, meg kell becsülni a környezetet, amelyben dolgozhatnak. Azzal kapcsolatban, milyen következtetéseket vont le eddig, azt mondta, jelenleg a soros találkozók miatt drasztikusan nem változtatott. A munkának egy hét múlva tudnak nekiállni, akkor már okosabbak lesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában