Összefoglaló

4 órája

Egy fiatal nőt bántalmaztak Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Aggasztó hírekről terjedt szóbeszéd. Eszerint egy fiatal nőt bántalmaztak Szolnokon, a vasútállomáson, többek szeme láttára. Az áldozat kórházba került, ezt találta a rendőrség a helyszínen.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Negyven ország több mint kétszáz alkotójának művei tekinthetők meg a 8. Székelyföldi Grafikai Biennálé kiállításain. A grafikai seregszemle közelmúltbeli megnyitóján a szolnoki Damjanich János Múzeum szakembere méltatta a műveket.

Harapni lehetett szerdán a szagot az egész városban, de vajon miért volt büdös Szolnokon?

Különleges energiákat hoz a perigeumi Hold. A Pusztamonostoriak Kreatív Szervezőcsapata csütörtök este szuperholdsétát szervez a pusztamonostori határba.

Pár méteres pórázon, nyakába vájódott övvel tengette életét egy kutya a jászsági településen. Az állatkínzás Jászfényszarun egy helyi lakosnak tűnt fel, a tettesek a vádlottak padján felelnek.

Október 16-án, szerdán egy jászteleki férfi lakásán tartottak házkutatást a rendőrök. Az illető drogdílerként dolgozhatott, ezért őt gyanúsítottként őrizetbe vették.

Újra segíthetnek a „shoppingoló” hölgyek Szolnokon. Negyedik alkalommal rendezik meg a Charity Nelly jótékonysági ruhavásárt, október 19-én a Verseghy Ferenc Könyvtárban várják az érdeklődőket.

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy gyermek szerda este Mezőtúron, egy Alkotmány utcai családi házban. A fiatal túlélte a történteket, de nagyobb tragédia is lehetett volna az esetből.

A ködös, párás reggeleken sűrű köd gomolyog Szolnok határában. A természeti megannyi csodáját megörökítő képeinket fotós kollégánk Nagykörű felé haladva örökítette meg.

Napok óta szabad szemmel is látható jelenség gyönyörködteti az éjjeli eget pásztázókat a Jászkunságban is. Felbukkant a várva várt Tsuchinshan-Atlas üstökös.

Az irodákban halomban álló papírkupacok, régi üdítős üveg, kávéfőző. A Tisza Cipőgyár irodaháza különleges látogatások alkalmával fogadta a vendégeket. Eddig. Az első emeleten a vezérigazgató tárgyalóját talán most láthattuk ilyen formájában utoljára. Az épületet ugyanis felújítják.

Amennyiben a helyzet nem változik, egyes becslések szerint 2050-re több műanyag lehet az óceánokban, mint hal – hívta fel a figyelmet a hulladékszennyezés globális problémájára Szebenyi Péter. A népszerű környezetvédelmi influenszer a minap közel négyszáz diáknak tartott videós tartalmakkal színesített előadást a jászberényi Ifjúsági Házban.

 


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában