Labdarúgás

2023.11.12. 17:09

Mezőnyben jól játszott a Karcag a DEAC ellen, de fájóan hiányzott valami a játékukból

A Karcag és a DEAC kapusa is úgy érezhette, szabadnapot kaptak csapataik vasárnapi, egymás elleni bajnokijára.

Jegesi László

Szinte csak a mezőnyben folyt a játék a vasárnapi Karcag–DEAC találkozón

Fotó: Pesti József

NB III. Északkeleti csoport

Karcagi SE–DEAC 0–0

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Práth Dávid ( Bőhm, Bense)

Karcag: Fedinisinec – KOVÁCS D., NIKIC, Kis B., Pataki – Antic (Győri B. 66.), Karmacsi (Andrics 85.) – CSIKI , Constantinescu (Maruscsak 66.), Gránicz – Hujbert. Edző: Varga Attila.

A mezőnyben jól játszó Karcag játékosai kevésbé koncentrálnak mostanában az ellenfél kapuja előtt és a szerencse is elpártol tőlük. A vasárnapi mérkőzés annyiban különbözött a korábbiaktól, hogy ezúttal helyzetre sem nagyon tellett.

A szombati nagy esőzés ellenére tökéletesen előkészített talaj várta a pályára lépő játékosokat. A csapatok a két tizenhatos között gyűrték egymást az első félidőben, helyzetekig sem jutva el. Nem volt rossz a mérkőzés irama, de a kapusok csak unatkoztak ebben a játékrészben. Fordulás után sem igazán játszódott le a pályán említésre méltó esemény, csupán egy-egy szöglet után lett izgalom a másik fél kapuja előtt. A támadó szekció ismét csődöt mondott hazai oldalon, ezúttal azonban helyzetekig sem jutottak el a csatárok.

Varga Attila: – Mindent elmond a mérkőzésről, hogy két pontrúgás után alakult ki csak helyzet. Az ilyen meccseket hazai pályán illene megnyernünk, csalódottak vagyunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában