Labdarúgás

2023.11.11. 10:00

Bravúrra készül Debrecenben a Tiszafüred

Az utolsó őszi fordulójához érkezett az NB III. mezőnye, már csak a két előrehozott tavaszi kör marad idénre a következő két hétben. Az Észak-Keleti csoportban szereplő együtteseink közül a Tiszafürednek bravúr kellene a „kis” Loki legyűréséhez.

Jegesi László

Debrecenből próbálják meg elhozni a három pontot a kékmezes tiszafürediek

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport

Vasárnap, 11.00

DVSC II.– Facultas-Tiszafüredi VSE

Nehéz időszakot él át mostanában a Tiszafüred csapata, az NB III.-ban zsinórban negyedik évét töltő Tisza-tó parti együttes ilyen rosszul még nem kezdte idényét, mint ebben az évben. Az okok boncolgatására később kerül sor, de az biztos, hogy a védekezés, és a támadások hatékonysága is bőven hagy kívánnivalót maga után.

Úgy tűnik, hogy az állomány cseppet sem erősödött a tavalyi szezonhoz képest, ráadásul idén jóval több sérülés nehezíti a helytállást – a támadó Kalmár Ferencre például heteket vártak, most pedig újfent kiesett a sorból. Rajta kívül Engel Alex, Dankó Nándor és Elek Ádám sem áll csapata rendelkezésére a hétvégén.

Mostani ellenfelük, a fiatal debreceni gárda jó formában van, hogy mást ne mondjunk, tíz gólt vágott a legutóbbi két fordulóban és jelenleg negyedik a tabellán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában