Labdarúgás

2023.10.29. 16:22

Érvényesült a papírforma, kikapott a Tiszafüred

Nem sikerült a bravúr a tartalékosan felálló Tiszafüred csapatának a második helyen álló Cigánd ellen, így továbbra is nehéz helyzetben várja a folytatást a Tisza-tó parti alakulat.

Jegesi László

Döntetlennél elpuskázták helyzeteiket a kék mezes fürediek, végül pont nélkül maradtak a Cigánd ellen

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Cigánd SE–Facultas-Tiszafüredi VSE 3–1 (1–0)

Cigánd, 200 néző, vezette: Sándor Csaba (Benkő, Szabó F.).

Tiszafüred: LISZTES – Ludvig (Sallai, 84.), Bernáth (Nagy D., 80.), Elek, Szövetes – Barzsó, Oláh N. (Ballók D., 74.), Mácsai – Nagy Zs., Dankó (Varga D. 84.), Engel. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Motkó (7.), Horváth Z. (63., 78.), ill. Pap Zs. (47. – öngól)

A kapus Tajti Bence a minifoci-világbajnokságon szerepel, a két gólfelelős, Kalmár Ferenc és Erdei Martin pedig sérüléssel bajlódnak. Mindezek ellenére ismét jól kezdte a Facultas a találkozót, de kihagyta a nagy lehetőségét. Nem úgy a pályaválasztó, amely egy kontra után góllal válaszolt a Füred kimaradt helyzetére. Ezt követően viszont már uralta a játékot a hazai együttes, több ziccer, kapufák jelezték nyomasztó fölényüket.

A szünet után szinte egyből egalizált Dorcsák Zoltán gárdája, sőt többször is alkalmuk nyílt a gólszerzésre, de rendre elpuskázták azokat. A folytatásban ismét csak a Cigánd került fölénybe, újabb ziccerekkel hozták a vendégek tudomására, hogy ki az úr a háznál. Két találat bőven elég volt azonban a győzelmükhöz, emellett pedig több lehetőséget is kihasználatlanul hagytak.

Dorcsák Zoltán: – A mérkőzés fordulópontjain kimaradtak a lehetőségeink, és mivel hátul gyengén védekezünk, továbbra is gólokat ajándékozunk ellenfeleinknek.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában