Labdarúgás

2023.09.24. 19:16

„Több pontunk van, mint a katicabogárnak” – idegenben aratott győzelmet a Szolnoki MÁV

Négy nyeretlen mérkőzést követően tudott ismét győzni a Szolnoki MÁV. Horváth Csabáék ezúttal a BKV Előre otthonából hozták el a három pontot.

Jegesi László

Négy nyeretlen mérkőzés után győzött ismét a MÁV

Fotó: Nagy Balázs

NB III. Dél-Keleti csoport

BKV ElőreSzolnoki MÁV FC 01 (00)

Budapest, 200 néző, vezette: Takács Ákos (Gordos, Szilágyi)

Szolnok: CSÁKI KÓPIS, Kardos, SZABÓ R., Pinto Lengyel B. (Dósa 86.), TISZA, Pelles Barna (Dudok 90.), Busa, IVÁN M. Edző : Horváth Csaba.

Gólszerző: Iván M. (74.)

Immár négy forduló óta nem sikerült nyernie a Szolnok csapatának. Gólt minden esetben szereztek, ám a védekezés hibái miatt mindössze két pont volt ez idő alatt a termés.

Valamennyi korábban sérült játékosa vállalta a játékot a vendégeknél, így Kópis Róbert, Lengyel Béla, és Busa Bence is kezdett csapatukban. Az első félidőben a Szolnok átadta a kezdeményezést a hazaiaknak, akik enyhe mezőnyfölényben játszottak ugyan, de igazi helyzetet nem teremtettek Csáki Kálmán kapuja előtt.

A második játékrészben fordult a kocka, a MÁV valamivel feljebb tolta védekezését, így inkább már a pályaválasztó térfelén pattogott a labda. Fölényük negyed órával a vége előtt érett góllá, ami után Iván Milán még egy kapufát is lőtt a hajrában. A védekezését jól megszervező Tisza-parti együttes jól sáfárkodott lehetőségeivel és megérdemelt győzelmet aratott.

Horváth Csaba: Taktikus játékunk végre sikerre vezetett. Ezzel a győzelemmel végre több pontunk van, mint a katicabogárnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában