Labdarúgás

2023.09.12. 11:20

Történelmi sikert aratott a szolnoki Lurkó Focimánia

Története első vármegye I.-es győzelmét aratta vasárnap, a negyedik fordulóban, Cserkeszőlőn a Lurkó Focimánia. Nyert a Jászberény is Kunszentmártonban.

Szoljon.hu

A szolnoki együttes megszerezte első sikerét a jászkunsági első osztályú bajnokságban

Forrás: Archív fotó

Fotó: Pesti József

Kunszentmárton–Jászberény 1–3 (0–1)

Kunszentmárton, 110 néző. Vezette: Ábel Péter

Kunszentmárton: Tóth L. – Kardos, Moleri, Zsoldos (Varga I, a szünetben.), Légrádi P., Gödő, Sütő (Magó, 80.), Molnár Zs., Csébi, Határ (Légrádi M., 93.), Szabados. Edző: Sechna Gábor.

Jászberény: Ecsegi: – Gattyán (Szaka, 46.), Petrányi, Fajkó (Kövér, 85.), Palcsó, Bathó (Pikó, 67.), Nagy L. (Szentmiklósi, 74.), Káposztás, Sali, Nagy F., Varga L. (Gerevics, 85.), Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Szabados (63., – tizenegyesből), ill. Varga L. (13.) Szentmiklósi (75.), Fajkó (81., – tizenegyesből).

Rendkívül tartalékos hazai csapat küzdött a túlerővel szemben.

Besenyi Gábor: – A helyzetek alapján az első félidőben le kellett volna zárni a mérkőzést, a másodikban feljavult a hazai csapat, de rendeztük a soriankat, és megérdmelten nyertünk.

Tudósított: Dobos Péter

Cserkeszőlő–Lurkó Focimánia 1–2 (1–1)

Cserkeszőlő, 40 néző. Vezette: Czékus Sándor.

Cserkeszőlő: Pálinkás (Bencze A., a szünetben.) – Pereczes (Kardos, 71.), Papp G. (Bikki, 63.), Benke A. (Panyik N., 78.), Farkas M. (Kupecz, 58.), Gál I., Szentesi, Hervay, Medgyessy, Varga A., Határ. Edző: Papp Zsolt.

Lurkó Focimánia: Sándor B. – KISS B. (Török T., 87.), GÖBLYÖS, Albert D., ALFÖLDI (Tóth J., 83.), PINTÉR R. (Csorba, 92.), Vörös (Bodnár Sz., 57.), Nagy A., Balázs B., Szász L., Bali. Edző: Balázs Béla.

Gólszerzők: Farkas M. (9.), ill., Göblyös (34., 92.).

Nagy melegben gyenge színvonalú mérkőzés volt látható.

Papp Zsolt: – Saját magunkat vertük meg.

Balázs Béla: – Az óriási hibáink ellenére nem estünk szét, olykor-olykor még szépen is játszottunk, és a lelkesedésünknek köszönhetően meg is tudtuk fordítani a mérkőzést.

Tudósított: Papp Zsolt

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában