Labdarúgás / Galériával

2023.08.28. 06:55

Sokgólos győzelmeket hozott a hétvége a jászkunsági Vármegye I.-ben

Pontrúgásokkal „végezte ki” a Rákóczifalva csapata a Kenderest, a Mezőtúr kihasználta a Kunszentmárton gyengébb napját, a Jászberény nézők nélkül is simán nyert a Lurkó ellen, a Vármegye II. második fordulójának derbijén pedig Törökszentmiklósi győzelem született szombaton.

Szoljon.hu

Csorba Adrián (balra) és Kiss Balázs (hátul) szorongatja a berényi Nagy Ferencet. Szoros őrizet, de nem elég szoros: 5–1-re nyert a Jászberény

Fotó: Pesti József

Kenderes–Rákóczifalva 0–4 (0–0)

Kenderes, 60 néző. Vezette: Kóródi Ferenc.

Kenderes: Nagy J. – Sipos, Baktai (Karsai, 86.), Tóth R. (Kéki, 86.), Farkas N., Katona, T. Sóskuti, Lisznyai, Penti, Dáné (Nagy J., 87.), Lólé. Edző: Gulyás Gyula.

Rákóczifalva: Schumann – Szakali, KECSKÉS (Szokolai, 84.), Gáspár Z., (Erdélyi, 82.), MAJOR (Mihályi, 84.), Trecskó (Komáromi, 82.), Lipták (Ürögdi, 77.), VARGA K., Telkes-Tóth, GYŐR, KÓMÁR. Edző: Ruskó Zsolt.

Gólszerzők: Győr (65.), Major (68., 79., 83.)

Kiállítva: Penti (73.).

Kiegyenlített első félidő után a másodikban a hazaiak védekezésben és támadásban is hibát hibára halmoztak, ezért a vendégek ilyen arányban is megérdemelten vitték el a három pontot.

Gulyás Gyula: – A kiegyenlített első félidő után a másodikban a vendégek pontrúgásokból kivégeztek bennünket, így megérdemelt győzelmet arattak. Köszönjük a vezetőségnek, hogy így is a csapat mellé álltak.

Ruskó Zsolt: – Végig nagyon fegyelmezettek voltunk, és ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet.

Tudósított: Ficzere Géza

Kunhegyes–Jánoshida 2–3 (1–1)

Kunhegyes, 50 néző. Vezette: Dobó Sándor.

Kunhegyes: Csík R. – Fábián G. (Házi N., 87.), Tyukodi R., Tyukodi A., Sztojka, Szabó D., Kis A. (Andusek, a szünetben.), Kocsis T., Csörögi, Balajti (Házi D., 94.), Burai. Edző: Tar Tibor.

Jánoshida: NAGY I. – VERÉB, NAGY K., PATAKI, HEGEDŰS, SIPOS (Rimóczi, a szünetben.), Vatai (Zombori, 70.), SZOKOLAI (Thallmayer, 92.), ANTAL G., BALLA. Edző: Antal Gábor.

Gólszerzők: Kocsis (13), Sztojka (71.), ill., Vatai (40., 65.), Sipos (91.).

Kiegyenlített első félidő után a vendégek kevés helyzetet tudtak gólra váltani, így izgalmassá vált a mérkőzés, de végül a Jánoshida elvitte a három pontot Kunhegyesről.

Antal Gábor: – Vatai Nándor miatt tettük nehézzé a mai mérkőzésünket, mert mindent, még a lehetetlent is kihagyta.

Tudósított: Polák Boglárka

Cserkeszőlő–Kisújszállás 3–1 (2–1)

Cserkeszőlő, 60 néző. Vezette: Sütő Zsolt.

Cserkeszőlő: Bencze – Ferge, Medgyessy, Farkas M. (Panyik, 81.), Gál I., Kardos (Papp G., a szünetben.), Bikki, BENKE P., SZENTESI, VARGA A., Határ Cs. (Pálinkás, 91.). Edző: Papp Zsolt.

Kisújszállás: Kovács N., Csukodi D., Németh K., Szívós Gy. (Balogh A., 71.), Csukodi Z, (Csala, a szüneben.), Oros, Szőke I. (Bácsi, 78.), Szőke R., (NÉMETH G., 71.), Szívós G., Kelemen L., Balogh D. Edző: Újfalvi Erik.

Gólszerzők: Varga A. (42.), Határ (46.), Farkas M. (66.), ill., Csukodi D. (23.).

A mérkőzés eleje a vendégeké volt, aztán a hazai csapat rendezte sorait, és megérdemelt győzelmet aratott.

Papp Zsolt: – A nagy melegben kellett egy harminc perc, mire észhez tértünk. Utána rendeztük sorainkat, és összességében megérdemelten nyertünk.

Újfalvi Erik: – Gratulálunk a Cserkeszőlő csapatának.

Tudósított: Papp Zsolt

Kunszentmárton– Mezőtúr 0–5 (0–3)

Kunszentmárton, 180 néző. Vezette: Bán János.

Kunszentmárton: Babák, Polecsák, Moleri (Magó, 70.), Polák (Zsoldos, 5.), Légrádi, Gödő (Kardos, a szünetben.), Sütő (Kiss Zs., 70.), Molnár Zs., Kiri, Csébi, Határ (Szabados, 46.). Edző: Sechna Gábor.

Mezőtúr: Török I. (Tőke, 49.), Keő, VADÁSZ, Váradi, PESTI (Gyarmati, 86.), SUSA, Nagy Cs. (Rácz R., 82.), Rentler, KEMENCZÉS, Penti (Ujlakány, 75.), Pádár (Szemes, 30.). Edző: Erdősi Gyula.

Gólszerzők: Keő (14.), Váradi (17.), Pesti (43. – tizenegyesből, 65.), Susa (64.).

Kiállítva: Török (49.).

Az első játékrész elején letámadott a vendégcsapat és védhetetlen gólokat szereztek. A 63. percben egy bombagól után már 0–4-et mutatott az eredményjelző. Végül egy távoli lövésből megszületett a végeredmény. Összességében a KuTE árnyéka volt önmagának, és ilyen arányban is megérdemelten nyert a Mezőtúr.

Erdősi Gyula: – Egy agyonnyert mérkőzésen egy buta hibát elkövettünk, ezért elvesztítettük kapusunkat, viszont erre is jól reagáltunk, és továbbra is szép gólókat lőttünk.

Tudósított: Dobos Péter

Jászberény–Lurkó Focimánia 5–1 (2–0)

Jászberény, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Szénási Gábor.

Jászberény: Ecsegi – Petrányi (Majoros, 80.), Fajkó (Bathó, 69.), Kispál (Kövér, 69.), Szentmiklósi, Palcsó, Káposztás Dán., SALI (Szaka, 69.), Pikó (Bori, 86.), Nagy F., Varga L. Edző: Besenyi Gábor.

Lurkó Focimánia: Sándor – Soltész-Nagy (Bali, 46.), Albert A., Göblyös, Alföldi (Bodnár, 65.), Nagy A., Balázs B. (Tálas, 85.), Szász, Kiss B., Juhász A. (Huri, 80.), Csorba (Pintér, 56.). Edző: Balázs Béla.

Gólszerzők: Varga L. (23.) Sali (41., 55., 63.), Szentmiklósi (78.), ill., Bodnár (74.).

A mérkőzésen nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Sima győzelem született.

Besenyi Gábor: – Az első perctől kezdve uraltuk a játékot és magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon bízom benne, hogy sok ilyenben lesz még részünk a szezon során. Sok sikert a Lurkónak a továbbiakban.

Balázs Béla: – Sajnos tükröződött a heti hozzáállás, így a hazaiaknak nem volt nehéz minden tekintetben felülmúlniuk minket. Gratulálok kollégámnak csapata okos játékához.

Tudósított: Besenyi Gábor

Törökszentmiklós–Szajol 4–0 (1–0)

Törökszentmiklós, 130 néző. Vezette: Szabó József.

Törökszentmiklós: Kiss Z. – Mózer, Bába (Bálint K., 86.), HÉDER R. (Héder A., 60.), Kóródi (Poczai, 75.), Lucza (Farkas I., 63.), Ladányi (PUPORKA, 29.), Bojtok , Nagy G., VONA, GUSZTAFIK. Edző: Gergely Mátyás.

Szajol: HARIS – Csősz (Sárkány, 46.), Vincze, Kiss Zs., Németh T., Donkó, Kacskó, Fülöp Á., Pelles, Kávási (Csajbók, 46.), Csúri. Edző: Balogh Pál.

Gólszerzők: Puporka (45., 72.) Farkas (76.), Vona (88.).

Sok játékmegszakítás miatt nem volt folyamatos játék a mérkőzésen. A vendégcsapat a második félidőben elfáradt, így a hazai csapat föléjük tudott kerekedni, és otthon tartotta a három pontot.

Gergely Mátyás: – Az első játékrészben sok volt a játék, de nem volt folyamatos. A második félidőben gólokat szerezve érvényesíteni tudtuk a fölényünket, és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Balogh Pál: – Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelt győzelmet arattak.

Tudósított: Papp Sándor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában