Galériával / Labdarúgás - Megye I.

2022.08.21. 20:22

Többet cserélt a Hida? A Kunhegyes megóvná az elveszített szezonnyitó meccsét!

A Jánoshida a Kunhegyes elleni győzelemmel kezdte a 2022–2023-as megye I.-et. A Jászfényszaru nem bírt a Mezőtúrral, ahogy a Kunszentmárton sem a Szajollal.

Polák Boglárka

A Jászfényszaru és a Mezőtúr összecsapásán a döntetlen volt a realitás Fotó: Pesti József

Elrajtoltak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályú bajnokság küzdelmei. Az augusztus huszadikai – idén szombatra eső – nemzeti ünnep következtében három meccset láthattunk pénteken, a többi mérkőzést vasárnap késő délután tartották, de máris úgy tűnik, hogy egy nagyon izgalmas idénynek nézünk elébe. 

Kunhegyes–Jánoshida 0–2 (0–1)

Kunhegyes, 100 néző. Vezette: Kóródi Ferenc

Kunhegyes: Posta – Szőke, Kovács (Balajti 62.), Tyukodi (Fábián 46.), Varga, Szabó (Andusek 77.), Kis, Kocsis, SZTOJKA, Nagy (Pékó 60.), Farkas (Rózsa 75.)

Jánoshida: TÓTH CS. – NAGY K., Dalmadi, Hegedűs (Bezzeg 46.), Tóth B. (Zombori 87.), Lukács (Kobela 90.), SZEDLÁK (Kovács K. 90.) Angyal (Kanalas 69.), Antal, FEKETE, Vatai (Füleki 87.). 

A nyáron jelentősen átalakult két csapat mérkőzésén – a trópusi körülmények ellenére – változatos játékot láthattunk, ahol a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A szünet utáni kavarodást kihasználva szerzett vezetést a Jánoshida, ezt követően a KESE mindent megtett az egyenlítés érdekében, de több helyzetet is elhibáztak. A mérkőzés hajrájában egy pontatlan támadás gólt eredményezett a Jánoshida javára. A meccs közben a Jánoshida hatot cserélt, és ezért a hazaiak megóvják a mérkőzést. 

Gólszerzők: Hegedűs (37.), Szedlák (83.)

Szabó György: – Nem voltunk eredményesek, nyáron nagyon megerősödött a Jánoshida. Az ő akaratuk érvényesült, de egyenlő erők küzdelmében. A rutin diadalmaskodott.

Antal Gábor: – Győzelmet vártam el a csapattól. A játék hagy kívánnivalót maga után, de az eredmény volt a fontos. A játékosokkal nagyjából meg vagyok elégedve, az első kör jól sikerült.

Tudósított: Szabó György

Jászfényszaru–Mezőtúr 1–1 (1–1)

Jászfényszaru, 200 néző. Vezette: Fekete Tibor

Jászfényszaru: Kovács – Kerek (Péter 56.), Dancs, Németh, Pető, Szakali, SÓSS, LAKATOS D., VASZICSKU, Lakatos M. (Faragó 65.), Balogh, (Mázsás 72.)

Mezőtúr: Török – DEBRECZENI, Szemes, Bontovics (Nico 16.), Nagy Cs., PESTI, RENTLER, Penti, (Bodorik, 58.), ÚJLAKÁNY, KEMENCZÉS, Rácz, (Rupa 78.)

Harapósabban kezdtek a vendégek, de a mezőnyben többet birtokolták a hazaiak a labdát. Nem igazán forogtak a kapuk veszélyben, a második játékrészben mindkét csapat kapufáig jutott. Reális eredmény született. 

Gólszerzők: Lakatos (43.) ill. Pesti (16.)

Kemecsi László: – Ragyogó játékvezetés mellett nyílt támadójátékot játszottunk, ezáltal lehetőséget adtunk az ellenfél kontráinak, a végén mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést. 

Erdősi Gyula: – Korrekt játékvezetés mellett nagy iramú, jó színvonalú mérkőzésen reális eredmény született

Tudósított: Kemecsi László 

Kunszentmárton–Szajol 3–3 (1–2)

Kunszentmárton, 100 néző. Vezette: Kiss Attila

Kunszentmárton: Tóth – Rácz, Pecznik, Szelindi, (Szabó F. 56.), Szűcs, Kiri, Határ, Légrádi, Molnár, Vincze, Sütő, (Balázs 46.) 

Szajol: Rékasi – Csajbók, (Rajna 77.), Kiss Zs., Németh, Kacskó, CSERNUS, BENEDEK, Sárkány, Csúri, BEZZEG, Bodnár, (Harcsa 64.)

Mindkét csapat vezetett az igencsak fordulatosra sikerült mérkőzésen, amelyen kiegyenlített mezőnyjáték folyt. A második játékrész ivószünete előtt sikerült a hazai csapatnak büntetőből egyenlíteni, 2–2, majd vezetéshez jutni. Végül a vendégek szintén büntetőből csikarták ki a döntetlent. 

Gólszerzők: Sütő (14.), Kiri (63., 78.), ill. Sárkány (16.), Németh (38.), Csúri (90.)

Sechna Gábor: – Igazságos eredmény született. Rengeteg munka vár még ránk. 

Donkó Krisztán: – Nem sikerült túl jól a meccs a mi szempontunkból, sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem mindegyiket sikerült értékesíteni. Késve érkeztek a játékosok, így a mérkőzés előtti eligazítást sem tudtuk megtartani. Nagyon csalódott vagyok, mert szerintem három pontot kellett volna szereznünk, de jobban zavar a mutatott játék.

Tudósított: Dobos Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában