LABDARÚGÁS

2021.02.19. 07:01

Döntetlenre mentette a meccset a Tiszafüred

Mint írtuk, a Jászberény lemondta az edzőmérkőzését, a Tiszafüred viszont szerdán pályára lépett a Körösladány ellen.

Varga Balázs

Bíró Péter (balra) betalált a Körösladánynak

Fotó: Pesti József

Jól kezdte a mérkőzést a TVSE, az ötödik percben Barna Viktor lövésénél a gólvonalról mentettek a vendégvédők, majd Iván Milán lövése kerülte el centikkel a kaput. Mégis a vezetést a Békés megyeiek szerezték meg Németh Ádám 18 méteres lövése után (0–1).

A második félidő elején tudott egyenlíteni a Füred, miután Balogh Krisztián a bal oldalról remekül játszotta meg a középen érkező Bíró Pétert, aki 15 méterről a kapuba helyezte a labdát (1–1). A 70. percben tizenegyeshez jutottak a vendégek, Mácsai László pedig magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt (1–2). Azonban nem adta fel a Tiszafüred, amely a hajrában szintén tizenegyest végezhetett el, Urbin Péter pedig nem kegyelmezett (2–2), így végül kiharcolta a döntetlent a hazai csapat.

Az eredeti tervekkel ellentétben a TVSE vasárnap játssza utolsó edzőmérkőzését, majd 11 órakor fogadják a Sajóbábony együttesét.

Tiszafüredi VSE–Körösladányi MSK 2–2 (0–1)

Tiszafüred, műfüves pálya. Zárt kapuk mögött.

TVSE: Ladányi (Sándor B., 46.) – Háda, Fehér Zs., Csiki N., Balogh K. – Iván M., Vincze P. (Papp N., 61.), Barzsó (Tóth N., 61.) – Bíró P., Urbin, Barna V. Edző: Dorcsák Zoltán.

Körösladány: Ivicevic – Pras­ler, Szabó Á., Szántó M., Kraj­csó, Ruzsa, Kisari, Pusztai, Ze­lenyánszki, Mácsai, Németh Á. Csere: Nagy B., Szabó V., Vastag, Knyihár, Gyomai, Papp Zs. Edző: Fodor Sándor.

Gólszerzők: Bíró P. (50.), Ur­bin (86. – tizenegyesből), ill. Németh Á. (18.), Má­csai (70. – tizenegyesből).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában