Választás

2 órája

Tisztújítás a kereskedelmi és iparkamaránál: ők az új jászkunsági tisztségviselők

Megtörtént a tisztújítás a kereskedelmi és iparkamaránál a Jászkunságban, megvan, kik vezetik a szervezetet a következő négy évben.

Rózsa Róbert

Megválasztotta új tisztségviselőit a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Megtartotta tisztújító küldöttgyűlését csütörtökön a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – tájékoztatta hírportálunkat pénteken dr. Pintér Zoltán, a kamara titkára. Közölte, a küldöttgyűlésen a következő négy évre megválasztották a kamara tisztségviselőit.

A küldöttgyűlés döntése értelmében a kamarai elnöki tisztséget a regnáló dr. Sziráki András tölti a jövőben is. Általános alelnöknek Fekete Tibort, a COOP Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatóját választották. Az ipari tagozat elnöke Szabó Noémi, a Derula Kft. ügyvezetője, a kereskedelmi tagozaté Rédei István, a CO-OP Star Zrt. gazdasági igazgató lesz.

A szolgáltatási tagozat élén Gaál Zoltánnak, a Pikoló Kft. ügyvezetőjének szavaztak bizalmat, míg a kézműipari tagozat elnökei tisztségét Ilonka József, a Joci-Fa Kft. ügyvezetőbe tölti majd be.

Döntés született az ellenőrző bizottság és az etikai bizottság elnökének személyéről is. Előbbire Berdó Zsuzsannát, Jászapáti és Vidéke ÁFÉSZ gazdasági igazgatóját, utóbbira Mátyus Irént, a SUMMA Kft. ügyvezetőjét választották.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!