LABDARÚGÁS

2018.10.16. 09:28

Három kérdés, három válasz: Földi Marcell Sándor, a Szolnoki MÁV labdarúgója

Három kérdést tettünk fel a Szolnoki MÁV fiatal labdarúgójának.

var

Földi Marcell Sándor

– Ezt várták a Jászberény elleni megyei rangadótól?

– Tudtuk, hogy parázs mérkőzésre számíthatunk – kezdte a szolnokiak 19 esztendős, saját nevelésű játékosa. – A megyei rangadók mindig nagy csatákat hoznak, arról nem beszélve, hogy a bajnokság két élcsapata találkozott.

– Arról is beszéltünk társainkkal, hogy várhatóan egy gól fog dönteni, így is történt. Egy biztos, jól jött számunkra a jászberényi kapus kiállítása, hiszen több mint nyolcvan percig emberelőnyben játszhattunk. Szerencsére megszereztük a három pontot, ami még jól jöhet a végelszámolásnál.

– Ön lőtte a győztes gólt, ezt megelőzve pedig a DEAC elleni összecsapáson a mindig fontos első találatot szerezte. Ezek szerint megtalálta a góllövő csukáját?

– Eddig inkább a védekező posztokon számítottak rám, mostanság előrébb játszom, a két csatár mögött. A DEAC-­meccsen nagyon eltaláltam a labdát, azzal szereztük meg a vezetést. A megyei derbin pedig Annus Árpi nagyon jó labdát kanyarított elém, nekem pedig jól kellett érkeznem. Örülök, hogy az én gólommal nyertünk.

Földi Marcell Sándor

– Mit szól a szép számú közönséghez, mely a lefújás után már a bajnoki címet emlegette?

– Sokan voltak a lelátón, igazi futballhangulatban játszhattunk. Nem téma nálunk a bajnoki cím és a feljutás sem. Mindig a következő meccsel akarunk foglalkozni, momentán készülünk a vasárnapi DVTK II elleni, idegenbeli összecsapásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában