Kiállításmegynyitó

2024.09.17. 12:30

Szolnokon készített munkáit mutatja be az ösztöndíjas Esra Huber a művésztelepen

Idő, vagyis Zeit címmel nyílik meg a héten a Reutlingen és Szolnok közötti művészcsere program idei öszöndíjasának tárlata a Szolnoki Művésztelep Grafikai Műhelyének galériájában. Esra Huber kiállításának anyaga teljes egészében a vármegyeszékhelyen készült alkotásait mutatja be.

Molnár-Révész Erika

Szeptember 18-án, vagyis szerdán este 18 órától Idő, vagyis Zeit címmel Esra Huber, szolnoki ösztöndíjas képzőművész kiállítása nyílik meg a Szolnoki Művésztelep Grafikai Műhely galériájában. 

Esra Huber
A reutlingeni Esra Huber fél éven keresztül élt és alkotott a Szolnoki Művésztelepen a művészcsere program ösztöndíjasaként. A héten nyíló tárlat az itt készült munkáit mutatja be
Fotó: Beküldött / Forrás: Szolnoki Művésztelep Facebook-oldala

Szolnokon készült alkotásait mutatja be az ösztöndíjas Esra Huber festőművész

Az alkotó a vármegyeszékhely és a német Reutlingen között közel két évtizede fennálló művészcsere program idei ösztöndíjasa, és fél évet töltött a művésztelep vendégműtermében A kiállítás anyaga teljes egészében Szolnokon készült. A tárlatot Verebes György Munkácsy-díjas festőművész, művészeti vezető nyitja meg, és szeptember 25-ig látogatható

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!