Összefoglaló

19 órája

Áztak, fáztak a fecskék az elmúlt napokban a Jászkunságban is– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Csontos Csenge éveken át küzdött a gyilkos kórral, már csak néhány lépésre van a felépüléstől. Jó úton halad afelé, hogy újra a saját lábán járjon a leukémiából kigyógyult Csontos Csenge. Ehhez a szolnoki lánynak – kitartásán kívül – most egy speciális szobakerékpárra volt szüksége, amellyel az NHSZ támogatása révén szeptembertől már tekerhet is.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Az Ady Endre út buszpályaudvar előtti szakasza munkaterületté vált, emiatt az arra menetrend szerint közlekedő tömegközlekedési eszközök buszváróit ideiglenesen átköltöztették a Pozsonyi út és a Sarló utca közé.

Ersa Huber alkotásait tekinthetjük meg a Művésztelepen. 

Időben kapcsolt a nyudíjas hölgy, így nem rövidítették meg a számláját a telefonos csalók. Közel ötmillió forintot akartak utalni egy sértett számlájáról csalók az AnyDesk programon keresztül. A sértett szerencsére még időben felismerte az árulkodó jeleket, és ezt megakadályozta.

Hazai versenyző bizonyult a legjobbnak az országos rummikubmegméretésen. Az elmúlt héten zajlott a VI. Karcag Kupa Országos Rummikub Verseny Karcagon, ahol a kilencvenhat versenyző huszonnégy asztalnál játszott.

Húszéves a vármegyei vakok- és gyengénlátók egyesülete, gálaműsorral ünnepelnek. Családbarát munkahely cím elnyerése és a húsz éves évforduló megünneplése. A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Egyesületének manapság akad munka a háza táján. Meg persze örömből is kijut, hiszen az elismerés egy komoly visszaigazolást jelent számukra.

Otthon lábadozik az abonyi származású rendőrnő, aki a közelmúltban életveszélyesen megégett. Bene-Kis Gabriella súlyos balesete után most először írt egy bejegyzést a közösségi oldalán. Az abonyi rendőrnő elmondása szerint, már túl van a dolgok nehezén.

Nagyon legyengültek a fecskék, megtépázta őket a szélsőséges időjárás. Áztak, fáztak és éheztek a fecskék az elmúlt napokban. Számos híradás látott napvilágot ezzel kapcsolatban, sajnos valóban sok vonuló madár pusztul el a zord körülmények miatt. Mostanra szerencsére javult az időjárás, újra táplálékhoz juthatnak a fecskék, s folytathatják nagy útjukat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában