Vígjáték

2024.06.29. 17:00

Humorral a hőhullám ellen: kalandos történet elevenedett meg a jászberényi színpadon

Zenés vígjátékkal folytatódott a Székely Mihály Szabadtéri Színpad nyári színházi előadás-sorozata. Június 28-án, pénteken este a Hőhullám című darabot láthatta a közönség a Liliom Produkció előadásában.

Illés Anita

A Liliom Produkció a "Nők, nőkről, nem csak nőknek!" mottó jegyében olyan minőségi szórakoztató színházi előadásokat mutat be, amelyek különböző nézőpontból mutatják be a női lélek rejtelmeit. Repertoárjukból a Hőhullám című zenés vígjátékot láthatta a jászberényi közönség június 28-án, pénteken a Székely Mihály Szabadtéri Színpadon. 

hőhullám
A Liliom Produkció Hőhullám című zenés vígjátékával folytatódott a nyári színházi előadás-sorozat Jászberényben
Fotó: Pesti József

Nemcsak a meleggel, hanem saját hőhullámaikkal is megküzdöttek a hölgyek

A rengeteg humorral és még több kalanddal fűszerezett történetben négy különböző karakterű barátnő találkozott egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaikat felidézzék és nyári szabadságukat élvezve megszabaduljanak a mindennapok problémáiktól. Az ötvenes éveikben járó hölgyek a forró andalúz vidéken nemcsak a meleggel, saját hőhullámaikkal is megküzdöttek. A vígjáték egy izgalmas utazáson keresztül öniróniával, sok nevetéssel mutatta be a középkorú nők és a változó kor nehézségeit. A hölgyek természetesen a férfiak támogatására is számíthattak...

A nyári színházi sorozat következő előadása július 15-én, hétfőn 21 órakor lesz, az Orfeum Pesti Mulató az Apád füle című darabot hozza el Jászberénybe. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!