Összefoglaló

2024.07.01. 20:35

Elkezdődött Kőröstetétlenen a Civil Ház kerítésének építése – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Túrázunk, strandra járunk, sportolunk vagy akár csak rójuk a várost. Nyáron, a melegben sokkal több folyadékot fogyasztunk, ezért ilyenkor újra felmerül a kérdés, miből igyunk, ha sem a környezetünket nem akarjuk terhelni, sem az egészségünket nem akarjuk károsítani.

Forrás: szoljon.hu

Régóta dédelgetett terv valósulhat meg a jövőben Túrkevén. Az önkormányzat szeretné köszönteni a város újszülötteit. A boldog család egy üdvözlő levelet, s amennyiben elfogadják, egy babacsomagot kap majd a városvezetéstől. A babadoboz után később egy rózsakert is idézné a babák születésének emlékét.

Az elmúlt napok eseményei számokban.

Kigyulladt egy használaton kívüli hétvégi ház szombat este Túrkevén, a Dió utcában – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóosztálya.

Voltak szép és szomorú időszakai Kovács Józsefné életének. Ezek az emlékek immár egy évszázadosak, a tószegi szépkorú a közelmúltban töltötte be századik életévét. A százéves hölgy még ma is tűz maga elé célokat.

A Szolnoki Törvényszék nyilvános tárgyalási jegyzékében az elmúlt hét közepére kiírt, az alvilágban „Keresztapaként” ismert T.P. vádlottal és társaival szemben zajló büntetőeljárás szerdai tárgyalását elhalasztották, mert az aznapra idézett tanúk, csúfnevükön „Néma” és „Manó” a szabályszerű idézésük ellenére sem jelentek meg. Dr. Nánási Máté bíró a következő tárgyalást a nyári ítélkezési szünet utánra, szeptember 23-ra tűzte ki.

Árokba hajtott egy autó Kunszentmártonban hétfőn délután, a Dózsa György utca és a Szent Imre utca kereszteződésében jelenleg is dolgoznak a tűzoltók.

"Meg kell ismerni a gyermeket, és úgy irányítgatni, hogy szeresse meg azt, amit éppen tanítok neki"– vallja a mai napig a fegyverneki Nida István. A nyugdíjas pedagógus 65 éve vette át tanítói oklevelét, vagyis, az arany és a gyémánt után idén már vasdiploma is bizonyítja a hosszú évek sikeres munkáját.

A tolvaj a jászjákóhalmai piacon az egyik árus táskáját lovasította meg, melyben nyolcvanezer forint volt.

Elkezdődött Kőröstetétlenen a Civil Ház kerítésének építése.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában