Charity Nelly

11 órája

Ruhavásár Szolnokon: több mint hétszázezer forint gyűlt össze – galériával

Szombaton rendezték meg a IV. Charity Nelly jótékonysági ruhavásárt, melynek bevételével a Szolnoki Pihenőszigetet támogatják a szervezők. A szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárban megrendezett esemény sikeres volt.

Rimóczi Ágnes

Még ki sem nyíltak a kapuk, már kígyózott a sor azok előtt. Ezúttal is nagy érdeklődés övezte a Charity Nelly jótékonysági ruhavásárt, mely felülmúlta az eddigieket. Mutatjuk, mennyi pénz gyűlt össze, s ki részesül az adományból.

ruhavásár
A szombati jótékonysági ruhavásár minden várakozást felülmúlt
Fotó: Kiss János

– Rengeteg gyönyörű, nagyon jó állapotú ruhát hoztak a követőink, ezeket rendszereztük és bocsátottuk a vásárlók részére – mondta el még a vásár előtt dr. Pazsa Kornélia ötletgazda, főszervező.

A ruhavásár felülmúlta a várakozásokat

A ruhákat ezúttal is ezer forintos darabáron lehetett megvásárolni, mint megtudtuk, sokan több pénzt dobtak a perselybe annál, mint amennyibe az általuk választott ruhadarabok kerültek. A vásárlók tehát bőkezűek voltak.

Nem sokkal kapuzárás után az is kiderült, hogy mennyi pénz gyűlt össze a vásáron.

– Ez a ruhavásár minden várakozást felülmúlt. Több mint 740 ezer forint folyt be a vásárlások által. Kiss Ágnes, a Szolnoki Pihenősziget megálmodója meghatódva vette át a pénzt – adott hírt a főszervező.

Huszonhat családnak nyújt majd segítséget

Ahogy Kiss Ágnes beszámolójából kiderült: ez az összeg huszonhat családnak segít abban, hogy gyermekük a pihenőszigeten pihenhessen, közben a szülő vagy a szülők töltekezhessenek a további mindennapokhoz.

A szombati jótékonysági ruhavásár után a forgatókönyv az eddigiek szerint zajlott. A megmaradt ruhadarabokat a szervezők a szolnoki anyaotthonnak juttatták el, hogy az ott lakó nőknek is lehetőségük legyen megújulni ősszel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában