Lebukás

1 órája

Fényes nappal furikázott a pszichoaktív droggal az autójában a tószegi férfi

A napokban Szolnokon megállítottak a rendőrök egy személyautót. A jármű átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokra bukkantak, később kiderült, hogy új, pszichoaktív drog rejtőzött a kocsiban.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Október huszonötödikén, délelőtt Szolnokon a rendőrök megállítottak egy személyautót. A járműben 53 gramm kábítószergyanús anyagra bukkantak, amelyről a tószegi utas beismerte, hogy a sajátja – tájékoztatott András Hunor Lehel, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, annak kapcsán, hogy a rendőrök a közelmúltban új, pszichoaktív drog lapult a kocsiban.

pszichoaktív drog
A megállított tószegi férfi autójából új, pszichoaktív drog került elő
Forrás: police.hu

Új, pszichoaktív drog lapult a kocsiban, az is kiderült, honnan származik

Az illető azt is elárulta, hogy a közelmúltban vette át az anyagot egy ismerősétől.

– Az autóban talált  fehér por N-etil-pentedron-hidroklorid vegyületet tartalmazott. Ez egy új, pszichoaktív anyagnak minősül – mondta a sajtóreferens.

Hamarosan az átadó is kézre került. Az 51 éves tószegi, valamint a 45 éves szolnoki férfit előállították a vármegyei Rendőrkapitányságra.

– Mindkettejüket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tájékoztatott András Hunor Lehet.

A közelmúltban is sikerrel jártak a rendőrök, egy szolnoki drogdílert sikerült elfogniuk, aki szintén új szerrel próbált kereskedni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában