Tökös Nap

2 órája

Hamarosan érkezik a jászberényi állatkert várva várt őszi programja

Tökös csemegék elkészítésében jártas „kuktákat” keresnek az állatgondozók. Bátorságpróba, tökfaragás, tök látványos etetés, tökfej szépségverseny várja a látogatókat a jászberényi állatkert legnépszerűbb őszi programján.

Illés Anita

Tökös Napra készül november 3-án, vasárnap a jászberényi állatkert. A 10 órakor kezdődő pingvin látványetetést követően 10.30-től a kicsiket és a nagyokat is várják a bemutatótéren, ahol a látogatók közösen készíthetik el a díszesen faragott töktányérokban, tökladikokban tálalt csemegét az állatkert lakóinak. 

jászberényi állatkert
Idén is lesz Tökös Nap a jászberényi állatkertben. November 3-án, rendhagyó módon díszesen faragott töktányérokban kapják a csemegét a zoo lakói
Fotó: Archív / Pesti József

Kalandos Tökös Napra készül a jászberényi állatkert

Az ínycsiklandó tökös menük a gondozók vezetésével készülnek, „kuktaként” bárki bekapcsolódhat a finomságok összeállításába. A vitamindús csemegét látványetetés keretében adják át a zoo lakóinak. Fontos információ, hogy az, aki november 3-án saját kezűleg faragott tökkel érkezik az állatkertbe, az nemcsak száz forintos jeggyel léphet be, hanem alkotásával részt vesz a legszebben, legötletesebben faragott tökfejek szépségversenyén is – olvasható a zoo közösségi oldalán. A programot bátorságpróba is színesíti. Amennyiben az időjárás is engedi, a tökös program várhatóan 10.30-tól 14 óráig tart a Jászberényi Állat- és Növénykertben


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában