Nemzetközi projekt

2 órája

Online kérdőíves felmérés indult Jászság kulturális és turisztikai jövőjéről

Egy harminc hónapig tartó nemzetközi programban vesz részt a jászberényi önkormányzat. A Commheritour projektben most online kérdőíves felmérés keretében Jászberény és a Jászság kulturális, turisztikai jövőjéről kérdezik a lakosokat.

Illés Anita

Mint azt korábban megírtuk: a jászberényi önkormányzat vezető szerepet tölt be egy nemzetközi projektben, szoros együttműködésben a Jászsági Népművészeti Műhely Egyesülettel. Ennek részeként indult online kérdőíves felmérésben a lakosok véleményére is kíváncsiak. 

online kérdőíves felmérés
Fontos témát, Jászberény és a Jászság kulturális, turisztikai jövőjét érinti az online kérdőíves felmérés 
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Online kérdőíves felmérés: milyen turisztikai lehetőségek rejlenek a Jászságban?

A Commheritour pályázat célja, hogy elősegítse a helyi hagyományokon alapuló kézműves tevékenységek fennmaradását és erősítse annak szerepét a helyi foglalkoztatásban, valamint a kreatív gazdaság és turizmus területén. A pályázat keretében online kérdőíves felmérést indult Jászberény és a Jászság kulturális, turisztikai jövőjéről. Arra keresik a választ, hogyan hasznosulnak a kulturális értékek, kézműves hagyományok a helyi gazdaságban és milyen turisztikai lehetőségek rejlenek ezekben. Az online kérdőív kitöltés mindössze tíz percet vesz igénybe, november 6-ig várják a válaszokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában