Tisztújítás

2 órája

Új elnök vezeti a szolnoki kistérségi társulást

A közelmúltban újabb fontos közéleti esemény történt a vármegyeszékhelyen. A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása is megtartotta alakuló ülését a szolnoki városháza dísztermében. Új elnökséget is választottak.

Rimóczi Ágnes

Az elmúlt húsz évben eredményes munkát végzett a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása, erős szövetséget alakítva ki a térség érdekében. A munka folytatódik, a társulás minapi alakuló ülésén új elnököt választottak a térség polgármesterei.

Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása
A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása alakuló ülésén dr. Kállai Mária és Fejér Andor, az új elnök
Forrás: Dr. Kállai Mária Facebook-oldala

Fejér Andort lett a társulás elnöke, Balogh Zoltán besenyszögi városvezetőt pedig alelnöknek választották meg a társulási tanács tagjai. Az elnöki tisztséggel megbízott Fejér Andor elmondta: 

a kiváló együttműködés szellemében kívánja segíteni a térség, s valamennyi település boldogulását a jövőben.

Az alakuló ülésen részt vett dr. Kállai Mária, a térség országgyűlési képviselője is. A honanya közösségi oldalán gratulált az új elnöknek. Kiemelte: különösen fontos, hogy ez a társulás továbbra is eredményes maradjon, hiszen ez a településeken élők érdeke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában