Tanácskozás

2024.09.17. 13:30

Pénzügyekről is szó lesz a jászberényi képviselő-testület szerdai ülésén

Szerdán ülnek össze újra a helyi döntéshozók a jászberényi Városházán. A képviselő-testület soron következő ülésén 18 napirendi pontot tárgyalnak majd.

Illés Anita

Szeptember 18-án, szerdán 15 órakor kezdődik a képviselő-testület soros, nyílt ülése a jászberényi Városháza nagytermében. Az előzetesen kiküldött meghívó szerint a döntéshozók 18 napirendi pontot tárgyalnak majd. 

képviselő-testület
Szeptember 18-án, szerdán tartja soron következő ülését a jászberényi képviselő-testület a Városháza nagytermében 
Fotó: Pesti József

Fontos témákban dönthet a jászberényi képviselő-testület

A tájékoztatók mellett szó lesz a költségvetés módosításáról, az önkormányzat 2024. évi gazdálkodásának első félévi helyzetéről, valamint a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázatról is. Mindezeken túl dönthetnek többek között az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtási Ügynökség által meghirdetett testvértelepülési találkozók támogatására irányuló pályázat benyújtásáról, önkormányzati ingatlanok értékesítésére kiírt pályázatról. Napirenden lesz az iskola-egészségügyi ellátás és a házi gyermekorvosi feladat helyettesítésben történő ellátása is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában