Összefoglaló

2024.08.07. 20:40

Így néz ki most a tiszaligeti fürdő – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Borzongató és megindító dallal toborozzák a jászkunsági véradókat is. Nyáron is szükség van a véradókra, az életmentő műtétek ugyanis nem maradnak el. A szabadságok miatt viszont nehezebb a toborzás, az átlaghoz képest kevesebben nyújtják karjukat a Jászkunságban. Idén dallal hívja fel a figyelmet a véradás fontosságára az Országos Vérellátó Szolgálat.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Friss fotók érkeztek a megújuló tiszaligeti fürdőről, így néz ki most a strand. A hét elején a szolnoki közgyűlés tagjainak egy része ellátogatott az épülő tiszaligeti létesítménybe.

Idén is féllépett a Magyar Continental Singers Szolnokon. Modern keresztény gospelt játszó együttes lépett fel a Tisza Parkban.

A karcagiak ötleteit várja a városvezetés. Szepesi Tibor polgármester közösségi oldalán arra kéri a karcagiakat, hogy a segítsenek kiválasztani a Varró úti Bölcsőde nevét.

Kigyulladt egy megközelítőleg ezer körbálából álló kazal Kenderesnél. 

Tiszaföldvári fogathajtó verseny: Jászapátira került a vándorserleg. Arcfestéssel, csillámtetoválással, retro játékokkal készültek a szervezők a gyerekeknek. Mindeközben összesen közel hetven induló állt rajtvonal mögé a tiszaföldvári fogathajtó versenyen.

Füzetcsomaggal támogatják a rákócziújfalui iskolásokat.  Az első tanítási napon kapják meg a füzeteket a rákócziújfalui általános iskolások. Az önkormányzat idén közel félmillió forintot költ az iskolakezdésre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában