Továbbtanulás

2024.08.13. 09:00

Pótfelvételi: tovább nőhet a szolnoki campus hallgatói létszáma

Az egészségügyi valamint a gazdasági szakok is keresettnek bizonyultak. A Debreceni Egyetem Szolnok Campus különböző képzéseire harmincöten jelentkeztek az augusztus 7-ig tartó pótfelvételi időszakban.

Pakainé Pusztai Nóra

A felsőoktatási intézmények pótfelvételi eljárása augusztus 7-én célba ért. A Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpont arról tájékoztatott, hogy a Szolnok Campuson induló képzések közül az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak népegészségügyi ellenőr illetve védőnő szakirányára, a kereskedelem és marketing, a pénzügy és számvitel és a műszaki menedzser alapképzésekre, továbbá a kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzési szakra lehetett jelentkezni. Összesen harmincöten döntöttek a tiszaligeti campus mellett. 

pótfelvételi,campus,szolnok
A Debreceni Egyetem Szolnoki Campusa a Tiszaligetben
Fotó: Mészáros János

A felvi.hu oldalon kifejtették, a ponthatárokat várhatóan augusztus 29-én teszik közzé, ekkor dől el, ki kerül be az általa megjelölt képzésre.

– A felvettek a határozatot, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a felsőoktatási intézménytől kapják meg szeptember első napjaiban – fogalmaztak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában