Fő a biztonság

2024.08.02. 18:30

Nehezen belátható kereszteződésekbe helyeztek ki közlekedési tükröket Fényszarun

A forgalomtechnikai eszközök sokat javítanak a közlekedők biztonságán. Ennek érdekében a napokban három nehezen belátható kereszteződésben tettek ki közlekedési tükröket Jászfényszarun.

Illés Anita

A balesetek megelőzését szolgálja az az intézkedés, melynek eredményeként a Gazdasági Műszaki Ellátó és Szolgálató Szervezet (GAMESZ) munkatársai a napokban közlekedési tükröket helyeztek ki a városban – számolt be közösségi oldalán a GAMESZ. 

közlekedési tükrök
Jobb beláthatóságot biztosítanak a közlekedési tükrök a városban. A Gamesz munkatársai három darabot helyeztek ki, melyek közül az egyik a Szabadság-Kozma utca kereszteződésében található 
Fotó: Gamesz Jászfényszaru Facebook-oldala

Három helyszínen fokozzák a biztonságot a közlekedési tükrök

A  közlekedésbiztonságot javító eszközök a Szabadság-Kozma, a Kossuth-Attila és a Szent István-Szivárvány-Huszár út kereszteződésében segítik a közlekedőket. A rossz helyre telepített növények miatt szép számmal található a településen nehezen belátható kereszteződés, ezért felhívják a lakosok figyelmét, hogy a növények telepítése, fenntartása során figyeljenek a közlekedők biztonságára is. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában