Támogatás

2024.08.14. 15:00

Klímaberendezéseket kapott adományba a jászberényi kórház

Támogatók segítségével javították a betegek komfortérzetét. A felajánlásoknak köszönhetően az elmúlt időszakban több klímaberendezést szereltek fel az egészségügyi intézményben.

Illés Anita

- A Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban a Rehabilitációs Osztály után az elmúlt időszakban további hét darab klímaberendezés került felszerelésre, a benn tartózkodók komfortérzetének javítására – adta hírül közösségi oldalán a kórház, köszönetet mondva az adományozóknak. 

klímaberendezés
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A klímaberendezések beszerzésében és felszerelésében is kapott segítséget a kórház

Mint azt a bejegyzésből megtudtuk, a Krónikus Osztálynak a Ferro Press Fémipari Szolgáltató Kft. kettő darab, a Szülészet-Nőgyógyászat Osztálynak a Coop Star Kereskedelmi Zrt. szintén kettő légkondicionáló berendezést ajánlott fel, az Ápolási Osztályt a Szelei Baromfitenyésztő Táp és Takarmány Gyártó és Forgalmazó Kft., a Belgyógyászati Osztályt Pócs János országgyűlési képviselő, a Gyerekosztályt a Szatmári Kft. támogatta egy-egy klímaberendezéssel. A kivitelezést Kalocsai József és Fecske Béla, a Rehabilitációs Osztályon Redler Krisztián végezte.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában