Ádám Adrienn

2024.07.03. 18:52

Prága és Finnország után Szolnokon láthatjuk a csodálatos fotókat – galériával

Keresztes Ildikó énekelt a fiatal szolnoki fotós, Ádám Adrienn kiállításának szerdai megnyitóján.

Mészáros János

Jó hangulatban telt az esemény

Fotó: Mészáros János

Hírportálunk fotóriportere, Mészáros János nyitotta meg Ádám Adrienn fotókiállítását szerdán délután a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A megnyitón Keresztes Ildikó énekelt.

Jó hangulatban telt az esemény
Fotó: Mészáros János

A fiatal fotós először 2016-ban, a Tiszaparti Gimnázium aulájában mutatta be képeit a nagyközönségnek, azóta pedig már számos helyen rendezett kiállítást. 2019-ben a Pillanat varázsa címmel láthatták munkáit a Damjanich János Múzeumban, ez az anyag három évvel később Krakkóba, Magyarország Főkonzulátusára került, ahol a XXI. Krakkói Nemzetközi Fiatal Művészek Fesztiválja program részeként láthatta a közönség.

Később, 2023 májusában Prágában nyílt újabb egyéni kiállítása a Liszt Intézet Magyar Kulturális Központban, ahol Ádám Adrienn egy válogatást tárt a közönség elé a szülőhazájában készített fotóiból. 

Ezúttal pedig azokat a képeit mutatja be, melyeket tavaly Prágában, az idén pedig Finnországban és Dániában már kiállítottak a helyi külképviseletek szervezésében Magyarország helyi turisztikai értékeinek népszerűsítése és az ország iránti érdeklődés felkeltésének céljából.

 Ádám Adrienn következő egyéni kiállításával pedig egy újabb földrészt hódít meg: július 19-én New Yorkban nyílik kiállítása az itt is látható fotóiból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában