Gasztroesemény

2024.07.02. 09:43

A nyár első éjszakai piacát rendezték meg Nagykörűben - videóval

A nyár első éjszakai piacát rendezték meg szombaton Nagykörűben. A standok megteltek, s hajnalig szólt a nyáresti muzsika a Tisza-parti település régi piacterén.

Rimóczi Ágnes

Immár hagyomány Nagykörűben, hogy havonta rendeznek helyi termékeket kínáló piacot. Az is szokás már hogy a nyári időszakban néhány alkalommal éjszaka telnek meg a piaci standok. Szombaton is hangulatos, lampionok világították meg a régi piacteret, s hangulatfényben kínálták portékáikat a helyi termelők. A nyár első éjszakai piacán lámpák alatt finom illatok és kellemes muzsika zengte be a teret.

Fotó: Kiss János / Forrás: Illusztráció

A választék ezúttal is bőséges volt. Kemencés- és grillételek, lángos és palacsinta, főtt kukorica, hűsítő italok sorakoztak az asztalokon, a szépszámú közönség válogatott is kedvére. Finom ételek, ízletes italok mellett üldögélve jó hangulatban beszélgettek barátaikkal, ismerőseikkel, vagy akár ismeretlenekkel.
A Nagykörűi Virágzástól Befőzésig Egyesület és a Nagykörűért Alapítvány közös szervezésében megvalósuló gasztroesemény ezúttal is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Aki kilátogatott, kellemesen kikapcsolódhatott, akinek úgy tartotta kedve hajnalig „piacozhatott”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában