Eseménynaptár

2024.02.01. 17:00

Filmfesztivál és asztrológia – pénteki programajánló a Jászkunságból

Mutatjuk a pénteki programokat a Jászkunságban.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Péntek:

SZOLNOK Délután 15 órától Nézőpont(ok) címmel fotókiállítás nyílik Bali Anna és Bali István munkáiból a Verseghy Ferenc Könyvár Művészeti szalonjában. A tárlatot Gavaldik Zoltán aranykoszorús fényképészmester, fotográfus nyitja meg.

Ugyanezen helyszínen 16:30-tól kezdődik a 2024 a Fa Sárkány éve című előadás Kácsor Judit asztrológussal. A résztvevők arra a kérdésre kaphatnak választ, hogyan tudják a legtöbbet kihozni ebből az évből, ezentúl személyre szabott jótanácsokat is hallhatnak.

Este 20 órától Lakható exobolygók – Nem minden arany ami fénylik! címmel tart előadást Deák Szabolcs, a TIT Uránia Bemutató Csillagvizsgáló eseményeként a 24 emeletes toronyházban.

JÁSZBERÉNY A Lehel Film-Színházban folytatódnak a csütörtökön kezdődő X. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál – A Te tíz éved hogy telt? című esemény programjai, melynek során február 1. és február 4. között összesen 7 filmet vetítenek le Jászberényben. Ezen a napon 16 órától a Harcban, 18.30-tól pedig az Amíg még nézhetjük című filmeket lehet megnézni, a moderátor Erdei Gábor szerkesztő-műsorvezető lesz, szakértőként Duló Károly filmrendező érkezik az eseményre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában