Testépítés

2 órája

Egyedüli versenyzőként képviseli az országot Las Vegasban Hadadiné Szudi Gabriella

Hétvégén az Egyesült Államokbeli Las Vegasban rendezendő a W.F.F. szövetség égisze alatt sorra kerülő Univerzum versenyén méreti meg magát a tavaly testépítő világbajnoki címet szerző Hadadiné Szudi Gabriella. A vb-nél is népszerűbb rendezvényen a világ szinte minden pontjáról képviseltetik magukat a szuperizmos emberek.

Jegesi László

Hadadiné Szudi Gabriella egyedüli magyarként képviseli az országot a nagyszabású rendezvényen. Hónapok óta készül a viadalra Gabriella, keményen tréningezik, de nem is ez, hanem a régóta tartó intenzív fogyókúra, az 55 kg alá fogyás kényszere terheli és viseli meg szervezetét. A sportág, különösen az Univerzum szabályai kemény feltételeket szabnak, amelyeknek mindenképp meg kell felelnie annak, aki veszi a bátorságot és elindul ezen a viadalon. A szolnoki versenyzőnő saját bevallása szerint még a karatés múltjából hozta azt az elszántságot és alázatot, amely elengedhetetlen a testépítésben versenyzők számára is.

Hadadiné Szudi Gabriella, Jenei István, Univerzum verseny
Hadadiné Szudi Gabriella (jobbra) a nemrégiben elhunyt Jenei Istvánnal (jobbra) készült az las vegas-i megméretésre
Fotó: Beküldött fotó

Ráadásul további nehézséggel kell megküzdenie, a napokban váratlanul elhunyt ugyanis edzője, felkészítője Jenei István, akit a sportág legendájaként tartottak számon.

Gabi szerdán indult az Egyesült Államokba férjével, hogy legyen ideje akklimatizálódni a kétnapos viadal előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában