Galériával

2022.07.11. 11:01

Kreatív élményekben bővelkedett az Open Roomli Fesztivál Jászberényben

Több helyszínen szerveztek interaktív kézműves foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

Második alkalommal rendezték meg hétvégén az Open Roomli Fesztivált Jászberényben. A háromnapos forgatag bővelkedett kreatív élményekben, hiszen a helyi kreatív gazdaság és kultúra idén is fontos szerepet kapott a programokban. Többek között népi játéktér, társasjáték, digitális alkotóműhely, Felhővadászat ügyességi játék, cukorkafalva, közösségi festés, utcaszínház, Slam Poetry, bábszínház és koncertek színesítették a forgatagot. 

Több helyszínen szerveztek interaktív kézműves foglalkozásokat gyerekeknek és felnőtteknek, mely során különböző technikákat ismerhettek meg és felfedezhették az alkotási folyamat varázsát is. A helyi értékeket, egyedi termékeket népszerűsítő kreatív piac idén is lehetőséget adott a térségi alkotók és termelők bemutatkozására, a vásárlókkal való közvetlen kapcsolat kialakítására, valamint az alkotói közösség erősítésére.

A fesztiválon fellépett például a 30Y, a Pál Utcai Fiúk, a Bohemian Betyars, a Takáts Eszter Acoustic Band, a Rituális Rémtettek, az egy5egy zenekar, Ed Philips and the Memphis Patrol, Teddy Harpo, a Yukatengi, a Cool and the Jazz, a Robimpro Műhely, Mészáros Péter és Pion István slammerek, a Dvorák&Patka Színház és a Tintaló Társulás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában