Jászkunság

2021.09.13. 09:00

Két halálos baleset is bekerült a hét legolvasottabb hírei közé

Két ember életét vesztette a 44-es főúton történt karambolban, belehalt sérüléseibe a szalagkorlátnak ütköző abonyi motoros, egy év kihagyás után rendezték meg újra a Gulyásfesztivált Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

1. Halálos baleset: frontálisan ütközött két autó a 44-es főúton

Két személyautó ütközött össze frontálisan a 44-es számú út 36. kilométer szelvényében Tiszakürt külterületén szeptember 11-én 9 órakor. A baleset következtében az egyik járműben a gépkocsivezető, a másik gépkocsiban az utas a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

2. Prostituáltként dolgoztatott külföldön négy nőt egy szolnoki férfi

Többek között emberkereskedelemmel vádolja a Fővárosi Főügyészség azt a szolnoki férfit, aki nőket dolgoztatott prostituáltként Svájcban és Németországban. A 36 éves vádlott társkereső oldalakon ismerkedett meg áldozataival és szerelmi viszonyt színlelve vette rá őket a prostitúcióra A férfi 28 éves élettársát, aki 21 millió forintnyi, prostitúcióból származó pénzt vett fel, pénzmosással vádolják.

3. Belehalt sérüléseibe a szalagkorlátnak ütköző abonyi motoros

Motorkerékpárjával közlekedett egy férfi szeptember 8-án 15 óra 30 perc körül a Kőröstetétlent és Kocsért összekötő úton, amikor az elsődleges adatok szerint egy kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a szalagkorlátnak ütközött. A 35 éves abonyi férfi a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

4. Egy év kihagyás után rendezték meg újra a Gulyásfesztivált Szolnokon

Családok, baráti társaságok bográcsaiban főttek a finomabbnál finomabb ételek a szolnoki Tiszaligetben. Illatukat már a Tiszavirág gyaloghídról is lehetett érezni. A gasztronómia kiváló eszköz a közösségépítésre, tökéletes bizonyítéka ennek, az idén huszonharmadik alkalommal megrendezett Gulyásfesztivál.

Fotó: Csabai István

5. Hatvan éve érettségiző diákok találkoztak a szolnoki Közgében

Hatvan éves érettségi találkozót ünnepeltek a Szolnoki SZC Vásárhelyi Pál Két Tanítási Nyelvű Technikumban szeptember 7-én, kedden. Az iskola legjobb tanulmányi eredményét elérő osztály harmincegy diákjából tizenegyen jöttek el rendezvényre.

Fotó: Kiss János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában