Szolnok

2017.07.09. 14:57

Különleges összefogásnak köszönheti létét a szolnoki MÁV Kórház

Az intézmény fennállásának immár ötvenedik évfordulóját ünnepli. Ebből az alkalomból Jubileumi Ünnepi Tudományos Napot szerveztek pénteken, ezt megelőzően pedig az intézmény parkjában az elmúlt fél évszázadra emlékezve fát ültettek.

Szilvási Zsuzsa

A konferencia résztvevőit üdvözlő dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott köszönetet mondott az elmúlt ötven évért, és az intézményben folyó színvonalas gyógyító munkáért.

– Az, hogy ma itt vagyunk, számomra tökéletesen igazolja: 2006-ban nem hiába mentünk sokszázan tüntetni a szolnoki MÁV Kórház bezárása ellen. Az intézmény megmaradt, s megújult, megerősödött – emelte ki Szalay Ferenc polgármester köszöntőjében.

 

Dr. Rudner Ervin, a kórház főigazgató-főorvosa pedig hangsúlyozta: a legfontosabb számukra, hogy sikerült egy jól működő, mozgásszervi profilú intézményt kialakítani. A rendezvényen elismerésben részesült dr. Tarján Péter, Nagy Ildikó, Szilágyi Istvánné és Antal Ágnes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában