Adomány

2 órája

Svájcból kapott kórházi ágyakat az újszászi intézmény

Modern fekvőalkalmatosságokkal gazdagodott a Zagyvaparti Idősek Otthona. Az újszászi intézménybe egyenesen Svájból érkeztek a kórházi ágyak.

Rimóczi Ágnes

Modern fekhelyeket hoztak az újszászi Zagyvaparti Idősek Otthonába. A kórházi ágyakat Svájcból szállították a kisvárosba.

kórházi ágyak Svájc Újszász
A modern kórházi ágyak már meg is érkeztek az újszászi otthonba
Forrás: Dobozi Róbert Facebook-oldala

– Hetvenegy darab, motorosan emelhető és dönthető, rozsdamentes, felcsúsztatható oldalráccsal szerelt kórházi ágy érkezett a napokban adományként Svájcból – számolt be a jó hírről közösségi oldalán Dobozi Róbert. A településvezető kiemelte: dr. Molnár Zoltán, a város régi támogatója jóvoltából jutottak az értékes és régi hiányt pótló eszközökhöz, melyekből az első darabokat már használatba is vehették az intézmény lakói.

– A szállítás és vámkezelés, valamint a fizetendő adó költségét az újszászi Idősekért Alapítvány vállalta magára, amit köszönünk és természetesen az otthon lakói nevében is nagy hálával szívből köszönöm a támogatást dr. Molnár Zoltánnak, a Partir Offrir svájci jótékonysági szervezetnek – hangsúlyozta az újszászi polgármester.

kórházi ágyak Svájc Újszász
A fekhelyek egy részét már használatba is vették
Forrás: Dobozi Róbert Facebook-oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában