Különös elfogás

2024.08.02. 13:00

Egy háztetőn kattant a bilincs a körözött férfit csuklóján

Nem mindennapi helyen, egészen pontosan egy tiszakürti háztetőn fogtak el a rendőrök egy férfit, akit fogolyszökés miatt kerestek.

Rimóczi Ágnes

Egy tiszajenői lakost körözött a Szolnoki Rendőrkapitányság, mert a bíróság által korábban elrendelt bűnügyi felügyelet hatályát megszegte még májusban. Az esettel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a férfi engedély nélkül távozott otthonából egy gépkocsival, amit a jármű tulajdonosának tudta nélkül vitt el.

Egy tiszakürti ház tetején fogták el a férfit
Forrás: Police.hu

– A kunszentmártoni rendőrök tudomására jutott, hogy a férfi egy tiszakürti családi ház padlásán tartózkodik, ezért körülvették az épületet. A körözött menekülni próbált, kimászott a tetőre. Kollégáinkon azonban nem tudott kifogni, utána mentek és elfogták. A férfi a tetőről már bilincsben távozott – számoltak be a rendőr-főkapitányság illetékesei.

Mint megtudtuk: a Szolnoki Rendőrkapitányság fogolyszökés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytat eljárást. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában