Labdarúgás

2 órája

Vármegye II.: véget ért az Abádszalók menetelése – galériával

Nincs több veretlen csapat a vármegye II.-ben, miután az eddig hibátlan Abádszalók SE és a Tiszapüspöki FC is vereséget szenvedett a nyolcadik fordulóban. Előbbi a Besenyszögtől, utóbbi pedig a Jászalsószentgyörgytől kapott ki négy–egyre. Az Újszász hetet lőtt a Túrkevének, míg a Fegyvernek és a Zagyvarékas is minimális különbséggel nyert idegenben.

Szoljon.hu

Az éllovas Abádszalók SE és a második Tiszapüspöki is kikapott hétvégén a vármegye II.-ben, így  már nincs több veretlen csapat a bajnokságban.
 

Abádszalók SE, Besenyszögi SE, vármegye II., labdarúgás
A Besenyszögi SE vetett véget az Abádszalók SE győzelmi szériájának, miután három góllal nyert a vármegye II. nyolcadik fordulójában
Fotó: Kiss János


Újszász–Túrkeve 7–1 (2–1)

Újszász, 80 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Újszász: Szacskó (Gera, 74.) – Berkó S. (Berkó A., 65.), Kaló L., Nagy S., Virág, Szarvák, Sipos Zs., RÉZSÓ (Rajka, 75.), Farkas L. (KANALAS, a szünetben), Kaló G., KONKA (Szűcs J., 81.). Edző: Szűcs József.

Túrkeve: Halász – Fésűs-Farkas A. (Fésűs-Farkas R., 68.), Tóth A., Lisznyai, Rapi, Laskai, Suszter (Györfi, 69.), Csőke, Molnár T., Szórát, Piroska (Varga K., 81.). Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Rézsó (8., 62., 73.), Konka (20., 53.), Kanalas (61.), Szarvák (90.), ill. Piroska (27.).

Az első félidő alapján gólokkal kellett volna vezetnie a hazai csapatnak. A harmadik-negyedik találatig szoros volt a meccs, utána magabiztosabbá vált az Újszász, ha jobban összpontosít, akár kétszámjegyű is lehetett volna a különbség a sportszerű Túrkeve csapata ellen.

Szűcs József: – Lassan fél éve nem tudunk kiállni teljes csapattal, de míg a pontok jönnek, addig nem panaszkodunk. Az edzéslátogatottság százszázalékos.

Tudósított: Szűcs József

Besenyszög–Abádszalók 4–1 (3–0)

Besenyszög, 100 néző.

Vezette: Jancsó József.

Besenyszög: BEZZEG B. – Berényi, Takács, VIRÁG (Kozma, 85.), Héja, Nyeső (Tóth K., 75.), HEGEDŰS G., Szekeres, Csajbók, Gyenge, Gilszki. Elnök: Szabó Tibor

Abádszalók: Varga V. – Halas M. (Oláh A., 81.), Gál G., Oláh L., Juhász A., Dányi, Horváth Sz., Csukodi (Halas A., 68.), Varga S., Szóládi, Farkas J. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Héja (2.), Virág (17., 44., 70.), ill Juhász A. (52. – tizenegyesből).

A hazai csapat első félidei fölényével nagyjából el is döntötte a mérkőzést, még egy kihagyott büntető is belefért a 30. percben. A második játékrész gyors vendég góllal kezdődött, kiegyenlítettebb játékot hozott, de Virág Benedek harmadik találatával lezárta a Besenyszög a mérkőzés érdemi részét.

Szabó Tibor: – Jobban akartuk a győzelmet, ami ilyen arányban is megérdemelt volt. Remélem, ez az igazi arcunk. Fiatalság, bolondság.

Lajos Tibor: – Nyilvánvaló volt, hogy nem nyerjük meg veretlenül a bajnokságot, sajnos abszolút megérdemeltük a vereséget. A második félidőben volt egy negyedóra, amikor fel tudtunk volna állni a padlóról, ha bemegy még egy-két helyzetünk. Gratulálok a Besenyszögnek, mi készülünk a következő mérkőzésre.

Tudósított: Szabó Tibor

 

Tiszajenő–Fegyvernek 0–1 (0–0)

Tiszajenő, 50 néző.

Vezette: Tóth Kristóf Attila.

Tiszajenő: Mészáros L. – Szőke J., Hegyi (Nyuli B., 87.), Tóth A. (Bottyán, 87.), Puskás, Nyuli R., Lakatos P., Radics (Tóth T., 84.), Polgár, Tóth A. (Jágri, a szünetben), Terjéki (Kozák, 57.). Edző: Márton Péter.

Fegyvernek: Sebestyén J. – BOHÁCS D., SZÁSZ, Szabó M., Domán (Nagy D., 90+2.), Bohács M. (Márton P., 75.), Náhóczki (BALLÓK V., 50.), KARIKÓ, Pápai (Simon G., a szünetben), MOLNÁR ZS., BUDAI. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerző: Karikó (78.).

Tipikus döntetlenszagú mérkőzésen két egyforma képességű csapat csatáját láthatták a nézők, amelyből a szerencsésebb együttes jött ki győztesen.

Márton Péter: – A győzni akarásunk megvolt, sajnos nem volt szerencsénk. Gratulálok a vendégeknek!

Erdei Gábor: – Szervezett védekezés mellett mezőnyben is mi futballoztunk jobban, és értékes három pontot szereztünk.

Tudósított: Polgár Lajos

Tiszaszőlős–Zagyvarékas 0–1 (0–1)

Tiszaszőlős, 100 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Tiszaszőlős: SZILÁGYI L. – VARGA Z., Muliter T. (Lévai, 84.), Hajnal, Farkas M. (Győri, a szünetben), Muliter L., Czinege, SOLTÉSZ, Győri (Ács, a szünetben), Báder, Pékó. Edző: Háden József.

Zagyvarékas: CSÁK – LESTÁK, PETŐ, Major, CZIBAK, Kanalas, Ábel P., Serbán, Végh B. (Czékus, 65.), Suki, Kispál (Szabó D., 84.). Edző: Ábel Péter.

Gólszerzők: Ábel P. (13.).

Küzdelmes mérkőzésen a rutinosabb vendégek vitték el a három pontot Szőlősről. A mérkőzésen kevés volt a felépített támadás, mindkét csapat tördelte az ellenfél játékát.

Háden József: – Kevés veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Így nem lehet meccset nyerni. Több taktikai fegyelem és higgadt megoldás kell.

Ábel Péter: – Végre úgy játszottunk idegenben, ahogy azt kell. A kilencvenedik percig koncentráltunk, ha picit jobban figyelünk, akár több góllal is nyerhettünk volna.

Tudósított: Szabó István

Kunmadaras–Jászboldogháza 3–0 (1–0)

Kunmadaras, 100 néző.

Vezette: Járdán Lajos.

Kunmadaras: FEHÉR A. – Botos (Jász, 61.), TÓTH K., Kelemen S. (Szendrei, a szünetben), Burai, Szabó Z. (Fábián M., a szünetben), Lázók A., RÓZSA S., Katona, PENTI, Seres. Edző: Rózsa István.

Jászboldogháza: Pádár – Gömöri, Káposztás, Bíró, Tóth B. (Halmai, a szünetben), Nagy P., Kalota, Tóth E., Nagy M. (Trangusz, 75.), Bodor, Gergi (Kisbalázs, 62.). Edző: Bodor Máté.

Gólszerzők: Katona (44.), Penti (73.), Rózsa S. (75.).

A hazai csapat dominált végig egy sportszerű meccsen, rengeteg helyzet kihagyásával.

Rózsa István: – Megszokott módon, száz helyzetet kihagytunk, remélem, javul majd a helyzetkihasználásunk. Gratulálok a csapatomnak!

Bodor Máté: – Többet kihozhattunk volna ebből a mérkőzésből, de olyanok voltunk, mint a magyarországi vonatok: félúton jártunk, mindenhonnan elkéstünk, csak mi védekezésben és nem személyszállításban.

Tudósított: Rózsa István

Jászalsószentgyörgy–Tiszapüspöki 4–1 (2–0)

Jászalsószentgyörgy, 100 néző.

Vezette: Tóth Kristóf Attila.

Jászalsószentgyörgy: TÓTH Cs. – Fajka Á. (Füleki, 69.), KOBELA, Kónya, Bathó (KISS B., 17.), FEKETE T., Serfőző (Thallmayer, 81.), LÁZÁR, Szabó Z., Tóth G., FARKAS I. Megbízott edző: Gazsi István.

Tiszapüspöki: Pócs – id. Pintér I., Suri, Kállai D. (Nagy A., 62.), Kutus, Lukács R., id. Szedlák Z., Angyal (Ferge, 48.), Polyák, ifj. Szedlák Z., Kovács R. Edző: Lukács Kálmán.

Gólszerzők: Kobela (13.), Kónya (44.), Farkas I. (66.), Füleki (89.), ill. Lukács R. (80.).

Sportszerű mérkőzésen a hazai csapat megmutatta, hogy kellő alázattal és végig fegyelmezetten játszva bárkit meg lehet verni ebben az osztályban.

Gazsi István: – Úgy gondolom, hogy az a csapat, amelyik négy gólt rúg ennek a Tiszapüspökinek és támadóit egy találaton tartotta, az megérdemli a három pontot.

Lukács Kálmán: – A hazai csapat jobban akarta a győzelmet, gratulálunk nekik! Remélem, ez a pofon időben jött és felébredünk, visszatérünk a helyes útra.

Tudósított: Gazsi István

Kunhegyes–Jászárokszállás 1–1 (0–0)

Kunhegyes, 80 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Kunhegyes: Csík – Házi Cs., Házi M. (Balogh Gy., 88.), Molnár Má. (Tyukodi R., 73.), Rózsa S. (Molnár Mi., 89.), Kocsis, Imre Z., Szabó D., Pékó (Tyukodi M., 79.), Kiss A. (Házi D., 67.), Szőke I. Edző: Rózsa István.

Jászárokszállás: Kádár – POLYÁK, FARKAS M., Susányi (IVONY M., 68.), Csikós T., MAJOR L., ÉLIÁS, HOPKA (Ivony I., 79.), Kovács T., MAJOR ZS. (Ördög, 79.), CZUCZOR. Edző: Csikós Tamás.

Gólszerzők: Házi M. (69.), ill. Major L. (82.).

Az első félidőben nagyrészt mezőnyben folyt a játék. Hol az egyik kapu, hol a másik volt veszélyben. A második játékrészben jobban a hazaiak domináltak, több lehetőséget alakítottak ki, de a végeredmény így is iksz lett.

Rózsa István: – Nem játszottunk jól, de megérdemeltük volna a győzelmet.

Csikós Tamás: – Mint minden mérkőzésen, győzni szerettünk volna, de az ellenfél is nagyon masszív volt, gyors támadó játékosaival megnehezítette a dolgunkat, igazságos döntetlen született a mérkőzésen. Sok sikert kívánok a Kunhegyes csapatának! Gratulálok az Ivony családnak, hogy egyszerre apa-fia együtt lehettek a pályán.

Tudósított: Rózsa István

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában