Fordulat

2024.06.26. 10:04

Sorozattolvaj után kutattak, amikor magától mozogni kezdett egy ruhakupac

Csapteleptől a kozmetikumokig, zuhanytálcától a hűtőszekrény-kompresszorig mindent vitt a burai férfi, mielőtt kirabolta volna a helyi ivót Tiszaburán

Mészáros Géza

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, hogy elrejtőzzön a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elől. A terv nem vált be, őrizetbe került – tudtuk meg az esetet és körülményeit a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától.

sorozattolvaj,Tiszabura
Forrás: Police.hu

Egy 24 éves tiszaburai lakos június 24-én hajnalban ment be az egyik helyi ivóba, ahonnan 22 ezer forintot emelt el. Az éber tulajdonos kérdőre vonta a tettest, aki elszaladt a kocsmából. A bejelentést követően a lakcíméről, ruhák alá bújva találták meg, s állították elő a rendőrök a fiatal férfit, akit többrendbeli lopás miatt hallgattak ki.

sorozattolvaj
Forrás: Police.hu

Kilenc vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsították meg, amit kizárólag tiszaburai sértettek sérelmére követett el idén május 24 és június 24 között. Csapteleptől a kozmetikumokig, zuhanytálcától a hűtőszekrény-kompresszorig mindent vitt. A férfi beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában