Bűnügyek

2023.02.17. 08:03

Megölte édesapját a karcagi férfi

A megalapozott gyanú szerint a karcagi férfi megfojtotta édesapját.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk a karcagi férfi bántalmazta édesapját, aki ennek következtében otthonában elhunyt. 

Többször verte a sértettet, hívtak már rájuk rendőröket is, az esetet megelőzően, mivel a fiú agresszív volt.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, egy 33 éves karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. szeptember 3-án 22 óra és szeptember 4-én 5 óra között karcagi családi házuk udvarán előzetes szóváltást követően több alkalommal megütötte édesapját, megragadta a nyakát és addig szorította, amíg a sértett életét nem vesztette. 

A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. A terheltet a nyomozó hatóság őrizetbe vette, majd a bíróság elrendelte letartóztatását, amely a mai napig fennáll.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálatát befejezte és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a büntetőeljárás iratait a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészségre.

Bilincsben az elkövető
Forrás: Police.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában