borzasztó

2021.09.07. 13:58

Halálos verés: már korábban is bántotta a karcagi férfi az apját

A férfi özvegye is látta már, hogy a szomszédok védték meg a férjét. Megtörten nyilatkozott a szoljon.hu-nak.

Szoljon.hu

Forrás: illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mint hétfőn megírtuk, haláleset történt hétvégén Karcagon, a Gyep utcában. Egy karcagi férfi úgy megverte édesapját, hogy az belehalt a sérüléseibe. A szomszédok arról számoltak be a helyszínen, hogy nem először bántalmazta a fiatalember az apját.

– Amikor a fiú ivott, agresszív volt a szüleivel. Sokszor megvédtem az öreget tőle, hogy ne bántsa, de a többi szomszéd is megvédte nem egyszer, nem kétszer tőle, mert amikor részeg volt kötözködött, csúnyán beszélt az öreggel, lökdöste, ütötte-verte – mondta egyikük.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A férfi özvegye, Ibolya cáfolja a tényt, miszerint ő találta meg elhunyt férjét. Mint megtudtuk, a szülők már korábban elköltöztek a Gyep utcai házból. Ibolya az egyik fiánál, férje pedig lányuknál lakott.

– Szombaton korán reggel kaptam egy telefont az unokahúgomtól, hogy menjek haza, mert probléma lehet otthon – kezdte a megtört asszony. – Mire odaértünk, a házat már elkerítették, ott volt a rendőrség, akik nem engedtek be arra hivatkozva, hogy a férjem az éjjel elhunyt.

Amikor arról kérdeztük, mit szól hozzá, hogy az egyik fiát gyanúsítják, azt válaszolta: „benne van a pakliban”, mert nem voltak jó viszonyban az apjával.

– Nekem a papa többször mondta, hogy bántalmazta István fiam. Volt, hogy arra mentem haza, hogy a szomszédok védték meg, mert megverte – mondta az özvegy, akitől megtudtuk, korábban rendőrt is hívtak már fia viselkedése miatt.

– Most harmincnégy évet, s egy életet vett el tőlem, nagyon szerettem a férjem. Ha a fiam a gyilkos, akkor kapja meg a büntetését! – tette hozzá megtörten. Az asszony arra kért mindenkit, hogy hagyják őket nyugodtan gyászolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában