Országos kezdeményezés

22 órája

Aktív Iskola lett a tiszabői, az eddigieknél is fontosabb szerepet kap a mozgás az intézményben

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskola is csatlakozott ahhoz a programhoz, melyet a Magyar Diáksport Szövetség indított általános és középiskolák számára. Az Aktív Iskola védjeggyel az intézmény vállalja, hogy támogató környezetet biztosít a tanulók számára a mindennapos mozgáshoz.

Molnár-Révész Erika

A megfelelő mennyiségű és minőségű testmozgás számos pozitív hatással van az iskolai teljesítményre és s szellemi fejlődésre is, ezért indította Aktív Iskola nevű országos mozgalmát a Magyar Diáksport Szövetség. 

Aktív Iskola Tiszabő
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskola is csatlakozott az Aktív Iskola nevű országos kezdeményezéshez. 
Fotó: Beküldött fotó / Forrás: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabő Általános Iskola Facebook oldala

Az Aktív Iskola célja a minél több, minél változatosabb mozgási lehetőség biztosítása 

Ehhez csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tiszabői Általános Iskola, mely megkapta az Aktív Iskola védjegyet. Az intézmény ezzel vállalja, hogy minden gyermek számára biztosítja a mozgáshoz szükséges megfelelő környezetet és lehetőségeket a napi testnevelés órákon kívül is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában