Önkéntesség

9 órája

Jászsági csapat is segítette az árvíz elleni védekezést Pócsmegyeren

A Duna menti településeken emberfeletti árvízvédelmi munka folyik, melyben a hivatásos szervek mellett önkéntesek is aktívan részt vesznek. Pócs János országgyűlési képviselő és csapata szerdán Pócsmegyeren segítette az árvíz elleni védekezést.

Illés Anita

- Ha Pócsmegyer bajban van, a Pócsoknak jönni kell – írta közösségi oldalán Pócs János. A Jászság országgyűlési képviselője szerdán harminckét jászsági önkéntessel dr. Vitályos Eszter kormányszóvivő, kormányzati kommunikációért felelős államtitkár választókörzetébe indult, hogy segítséget nyújtsanak az árvízvédelmi munkálatokban. 

Árvíz,védekzés,segítség
Pócsmegyer-Surány községben segítették az árvíz elleni védekezést a jászsági önkéntesek
Fotó: Pócs János facebook oldala

Köszönetet mondott a kormányszóvivő az árvíz elleni munkát segítő csapatnak 

Fotókat és videót is posztolt arról, hogy Pócsmegyer-Surány községben homokzsákokat pakolnak. Dr. Vitályos Eszter közösségi oldalán mondott köszönetet a jászságiaknak, hogy munkájukkal hozzájárultak Pócsmegyer-Surány megvédéséhez. - Amikor szükség van rá újra jövünk, mert egy az ország, egy a zászló – reagált Pócs János. 


 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában