Szórakozás

2024.06.08. 17:29

Közösségi élményekben bővelkedett a nap, együtt mozdult Jászkisér apraja-nagyja

A ragyogó napsütés sokakat a szabadba csábított szombaton Kiséren is. Sokan nyeregbe pattantak a közösségi élményt adó túrán.

Illés Anita

"Mozduljunk együtt Jászkisér!" mottóval egész napos programkavalkád várta az érdeklődőket szombaton Jászkiséren. Közösségi élmény, aktivitás, összefogás, jó hangulat jellemezte a rendezvényt, mely reggel nyílt páros horgászversennyel kezdődött a Csalogány tónál. 

közösségi élmény
Kerékpártúra is színesítette a közösségi élményben gazdag programot
Fotó: Pesti József

Közösségi élményből, mozgásból sem volt hiány

Délelőtt a mozgásé volt a főszerep. A futball szerelmesei kispályás focibajnokságon rúgták a bőrt. Sokan nyeregbe pattantak és teljesítették a közösségi kerékpártúra tíz kilométeres távját. A programot többek között helyi kézművesek kiállítása és vására, suligála, az En-Dog Állatmentő és Környezetvédő Egyesület adományvására, a Ritmus Dance és az NSF Dance Family műsora, a nyolcadikos tanulók tánca és elismerések átadása gazdagította. Este fergeteges buli zárta a rendezvényt, fellépett a Zaporozsec, a Deja Vu Együttes és DJ-k szórakoztatták a közönséget. 


 


 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában