SZOLNOK

2018.03.31. 12:30

Összefogást sürget a képviselőjelölt

A legújabb közvélemény-kutatások eredményeiről tartott szerdán sajtótájékoztatót dr. Csikós Attila, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Czakó Nóra

A Közös Ország Mozgalom ezer ember részvételével elvégzett felmérése megyénkre is kiterjedt. A közvélemény-kutatás szerint a Szolnokon kívül néhány szomszédos települést magába foglaló választókerületben Kállai Mária (Fidesz-KDNP) vezet, a második pedig dr. Csikós Attila.

A harmadik helyen, mintegy hat százalékkal lemaradva, Györfi Mihály (MSZP-Párbeszéd) áll.

– Ez azért fontos, mert ha valamelyik jelölt visszalépne, akkor én úgy gondolom, hogy a harmadik helyezettnek kellene a második javára, hogy esély legyen a kormányváltásra.

– Ha pedig nincs visszalépés, a szavazók megtehetik, hogy listán a nekik szimpatikus pártra szavaznak, egyéniben viszont a legerősebb ellenzéki jelöltre, hogy hozzásegítsék a győzelemhez – magyarázta dr. Csikós Attila, aki úgy látja, a többség kormányváltást szeretne, de ha megoszlanak az ellenzéki szavazatok, ez nem fog bekövetkezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!