Sport

2008.12.12. 19:38

Nem a legjobb előjelekkel vág neki a fővárosi túrának az SZNKK

Feléhez érkezett az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság, a hétvégén már a tizenkettedik forduló mérkőzéseit rendezik. A Szolnoki NKK csapata szombaton 18 órakor a BEAC fővárosi otthonában lép pályára.

G. G.

Az egyetemisták a Cegléd ellen hazai pályán (77-45) és Szombathelyen (82-72) megszerzett két sikerükkel a tabella tizedik helyét foglalják el. Az első fordulóban a vártnál nehezebben született meg a 62-51-es szolnoki győzelem, így most sem lesz könnyű dolga Mészáros Zoltán együttesének. A helyzetet bonyolítja, hogy a héten Hegedűs Rita torokgyulladás, Zele Dorina agyrázkódás és vírusos betegség, Rubold Eszter pedig tüdőgyulladás gyanúja miatt mulasztott edzéseket. A kék-sárgák edzője így nyilatkozott: — Elemeztük a szoros csatában elvesztett zalaegerszegi mérkőzésen látottakat és arra jutottunk, hogy főképp támadásban kell javulnunk. Ellenfelünk kellemetlen stílusban játszik, ezért most is nehéz meccsre számítok a fővárosban.

A hagyományoknak megfelelően a Bogdánfy utcai csarnokba is ingyenes szurkolóbusz indul, melyre jelentkezni Dömötör Attilánál lehet a 70/385-2381-es telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!