Sport

2008.10.13. 15:44

Repülőrajttal indult a bajnoki küzdelmekben a szolnoki csapat

A bajnokság megkezdése előtt Mészáros Zoltán, a szolnoki női kosarasok edzője azt mondta, hogy a jó rajt erőt adhat csapatának a folytatásra. Nos a lányoknál az erő, ugyanis mindhárom meccsüket megnyerték.

VCs

A legutóbbi Szekszárd elleni derbi hőse Djelmis Angéla volt, aki 32/18 pontot dobott — a mezőnyből 62 százalékkal — volt 5 lepattanója, 7 kiharcolt hibája, valamint 4 gólpassza. Mindösszesen 43 IBM pontot gyűjtött. 

— Azt mindenki tudja, hogy Endzsi alapember nálunk, igazi profi játékos — kezdte Mészáros Zoltán. — Jó kedélyállapotban játszott, sokat vállalt magára, vezéregyéniségként küzdötte végig a mérkőzést. Mellette fiataljaink, különösen Sonyák Zita és Kalmár-Nagy Rita is nagyon odatették magukat. A rutinos, most először szereplő Darida Csilla is sokat tett a sikerért.

Eddig sem volt könnyű dolgunk, ám a neheze még ezután következik  Előbb csütörtökön a dobogóra törő Győr vendégei leszünk, majd vasárnap a BSE együttesét fogadjuk. Jó hír, hogy Elena Parsinának a napokban meglesz a vízuma, így továbbiakban az orosz centerre is is számíthatunk.

VCs -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!