Sport

2008.10.10. 11:17

Megszerezhetik harmadik győzelmüket a szolnoki kosaraslányok

Két győzelmük után megszerezhetik a harmadikat is szolnoki női kosarasok, feltéve ha legyőzik a szekszárdi csapatot. A mérkőzést vasárnap este hat órakor rendezik a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Varga Cs.

A mieink ugyebár mindkét meccsüket hazai pályán játszották, előbb a BEAC-ot 62-51-re, majd a Szombathelyt 101-54-re verték. Ez utóbbi csapatoknál jóval erősebb játékerőt képviselnek a szekszárdiak, akik viszont két vereséggel rajtoltak. Egyaránt hazai környezetben kaptak ki a Pécstől (58-79), valamint a Zala Volántól (63-67).  Érdekesség, hogy az utóbbi találkozón az utolsó percig voltak győzelmi esélyeik, míg a Pécs ellen még harmadik negyedben is vezettek.  A szolnokiak edzője Mészáros Zoltán amondó, hogy csapatának 60 százalék esélyt a vendégeiek 40 százalékával szemben. Nyilván a pillanatnyi forma és a  koncentráció dönti majd el a két pont sorsát.  Soraikban Zele Dorina napokig beteg volt, de tegnap azonban már edzett. Sőt Darida Csilla is felgyógyult ülőideg gyulladásából, így az irányító egykori együttese ellen debütálhat, immár a szolnokiak színeiben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!