Sport

2008.04.04. 14:55

Cél a negyedik hely: rangadó előtt a SZNKK együttese

A hajrájához érkezett a női kosárlabda-bajnokság alapszakasza. Kmézics Zorán tanítványai, a Szolnoki NKK lányai egyik legfontosabb meccsük előtt állnak.

Varga Csaba

Ebből az apropóból a Szolnok NKK együttese a BSE otthonában játszik rangadót, a párharc szombaton 17 órakor kezdődik a Városmajorban. A rangadó jelző azért is illik az összecsapásra, mert a győztes nagy lépést tesz az alapszakasz negyedik helyének megszerzése felé. Az utóbbi helyezés ugyebár hazai pályaelőnyt jelent a rájátszásban.  A negyedik pozícióra benevezett, tehát a szolnoki gárda is, amely 13 győzelemmel és hét vereséggel a hatodik helyen áll a tabellán. A mieink előtt az ötödik Zala Volán 14/7-es, a negyedik BSE pedig 14/6-os mutatóval várja a soros fordulót.
Vajon mit vár a rangadótól Kmézics Zorán, a szolnokiak vezetőedzője. — Nagyon készülünk, mert az alapszakasz egyik legfontosabb meccse előtt állunk. Szerencsére Keller Annamária és Hegedűs Rita is felépült sérüléséből, így mindegyik  játékosunkra számíthatunk a Városmajorban. Tudjuk, hogy ellenfelünk leginkább Djelmis Angélát próbálja majd kikapcsolni a játékból, mi pedig igyekszünk majd tehermentesíteni az irányítót.  Nehéz dolgunk lesz  a fővárosiakkal szemben, épp ezért a fizikai és technikai feladatok mellett a mentális felkészítésre is nagy hangsúlyt fektettünk a héten. A Szeged és a Győr elleni bajnokin egy-egy labda hiányzott a sikerhez, most abban is reménykedünk, hogy végre felénk fordul a szerencse — nyilatkozta a szakember.  
Az összecsapásra készülődnek a szolnoki drukkerek is, számukra különbusz indul 14 órakor a Pelikán Szálló parkolójából. Az utazással kapcsolatban Dömötör Attila (tel.: 70/385-2381) ad bővebb felvilágosítást. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!